Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor biszex vagyok?
Egy kicsit sem izgatnak a férfiak sőt belegondolva undorító számomra. De vannak ezek a trans lányok.. Belőlük is az a fajta akin nem látszik egy kis férfi vonás sem. Számomra valamiért ők nagyon izgatóak és nem kifejezetten érdekel, hogy ugyan az van a lábuk között mint nekem. Találkozni személyesen nem találkoztam még egyel sem. De neten képeken, pronóban rettenetesen bejönnek. Arcra testre teljesen olyanok mint egy nő csak éppen lóg lent valami. Amúgy is szeretem seggbe csinálni csajokkal mert valahogy izgatóbb de velük alapból csak oda lehet.
Fent van a bakancslistámon, hogy egyszer befizetek egy minőségihez (összeszedni gondolom úgysem lehet őket nagyon sehol mert itthon nem sok van, főleg szép, ha már csak a rosszlányokból indulok ki).
De most, hogy ők izgatnak engem akkor már biszexnek számítok? Mert (bocsánat) a melegektől undorodom (tudom igen ők is meleg pasik). Ha egyszer el is megyek egyhez azt tuti soha az életbe nem fogom elmondani senkinek.

Mivel tudod hogy farkuk van és szexelni akarsz velük akkor hogyan lehetnél hetero?
Biológiailag férfiak ők is mint te.
De engedd el ezt hogy most mi is vagy, ha izgat és ki akarod próbálni menj el egyhez. Aztán ha bejön szépen sorban a többihez
Néhány éve én is járok hozzájuk nem csak nőkhöz

Ki az aki a képekre fizetne
Idővel úgyis hirdet mint a többi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!