Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A transz nők nem tudják mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transz nők nem tudják mi az a menstruáció, de azt mondják menstruálnak?

Figyelt kérdés
Nyilván kapnak női hormonokat, amiktől pms (menstruáció előtti tünetek: pl fejfájás, hőhullámok, letargia, ingerlékenység) tüneteik vannak, és meggyőződésük hogy ez már menstruációnak számít! Holott a menstruáció előtti tünetek a nőknél sem járnak mindig menstruációval, sőt egy bizonyos kor után csak pms tünetek vannak, de menstruáció már nincs. Egyik biológiailag született nő sem mondja a pms-re hogy menstruál. A transzok miért nem tudják, hogy a menstruáció az az, amikor egy nőnek vérzik a méhe. Külföldön főleg ugye az USA-ban a transz nők nekiesnek a biologiai nőknek, hogy nem csak az övék a menstruáció. (Mert a hormonkezelések miatti, menstruációval biológiai okok miatt vérzéssel nem járó pms-t menstruációnak hiszik.) Mikor lesz megállítva ez a már a biológiai tényeket eltörölni akaró őrület?
2023. aug. 24. 10:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/154 anonim ***** válasza:
66%

Camel :D De nemhiszem hogy a cigi márkáknak bármi köze lenne a témához.

Mikor anno Philip Morrist szívtam akkor is volt bennem annyi emberség és jóindulat hogy ha egy szerencsétlen ember attól jobban érzi magát a bőrében hogy én csajként vagy pasiként kezelem, akkor ennyit megtegyek érte, mivel nekem eddig még semmibe sem került Bélát Beának hívni, neki viszont fontos.

Ugyanígy sógornőmmel sem szoktam közölni hogy nem főz jól, a szomszéd lánnyal sem közlöm hogy kövér, sem pedig az anyukájával hogy hiába festi a haját, látom hogy őszül.

Egyszerűen azért, mert én nem vagyok egy megkeseredett nárcisztikus tahó aki kötelességének érzi elcseszni mindenki napját hogy baromi okosnak és különlegesnek érezhessem magam amiért jól megmondom mivan.

2023. aug. 24. 19:14
 82/154 A kérdező kommentje:
81-es a biológiai tények közlése az nárcisztikusság? Vagy ennyi erővel a pszichiáter ne közölje a téveszméssel hogy téveszmeje van?
2023. aug. 24. 19:17
 83/154 anonim ***** válasza:
72%
#82 Ugye te szándékosan nem fogod fel, amiket írnak neked? Csak a saját állításaidat ismételgeted ráadásul úgy beállítva, mintha azokat mások mondták volna. Nem. Ezeket csak te állítottad és van pofád másokon számonkérni a saját mondataidat. Tessék, egy biológiai tény közlése: beteg a pszichéd, saját magaddal vitatkozol. Kezeltesd magad.
2023. aug. 24. 19:54
 84/154 anonim ***** válasza:
0%

A pszichiáter egy szakember aki a pácienseit látja el, legtöbbször a páciens hozzájárulásával, illetve azért mert a páciens fordult hozzá segítségért, illetve olyan tévképzetekkel foglalkozik mint pl. a pozitív skizofrénia, paraboia vagy pszichózis, amik komolyan veszélyeztetik a páciens és durvább esetben környezete életét.

Ha te beközlöd egy random transznemű embernek kéretlenül hogy "te márpedig marhára nő/pasi vagy" csak azért hogy bele rúgj, aztán még neked áll feljebb mert "te csak tényeket közlölsz", igen. Ez elég nárcisztikus. És továbbra is szimpla tahóság :D

Mondom, ugyanaz mintha én közölném egy random emberrel milyen dagadt, majd jót fürdőznék a bennem élő őszinte óvodás bölcsességében, hogy megmondtam annak a bálnának a tényeket.

2023. aug. 24. 19:57
 85/154 A kérdező kommentje:

Figyelj ha engem egy transz nő győzködne hogy ő menstruál, akkor az biztos is hogy megmondanám neki: biologiailag lehetetlen. Na ha emiatt nárcisztikusnak gindolna barki, vállalom.

Ami pedig a téveszmeket illeti: a téveszmést nem lehet meggyőzni a realitásról, de rá sem kell hagyni!

2023. aug. 24. 19:59
 86/154 A kérdező kommentje:
Ja es 84-es a skizofréneknek nincs betegsegtudatuk. Pláne nem a paranoid téveszméseknek. Erröl ennyit.
2023. aug. 24. 20:00
 87/154 anonim ***** válasza:
79%
#86 Ahogy neked sincs betegségtudatod, pedig van bajod bőven.
2023. aug. 24. 20:34
 88/154 A kérdező kommentje:
87 elhiszem számidra az, aki tisztában van a biologiai tényekkel, és emiatt nem táplálja tovább a téveszmeket, az számodra beteg. Nekem meg az olyanok betegek mint te.
2023. aug. 24. 20:37
 89/154 anonim ***** válasza:
79%

#88 Nem, számomra az a beteg, aki nem fogja fel a saját anyanyelvén hozzá intézett mondatokat, ehelyett a saját agymenését ismételgeti akár 100x is és vitatkozik saját magával, mintha az örökösen ismételt gondolatait mások intézték volna hozzá.

Ezt csinálod és ez baromi beteg dolog. Erre gondolom ideírod majd hatszázadszorra is a biológiai tényes mantrádat, aminek semmi köze ahhoz, amit írtam, de úgy kezeled majd, mintha én mondtam volna. Ez az agybaj nálad.

2023. aug. 24. 20:46
 90/154 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy: hagyjátok hogy elhiggyék menstruálnak annak ellenére hogy férfiak? Meghagynátok őket ebben a hitben? Mert nekik jó az a tudat?
2023. aug. 24. 20:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!