Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A transz nők nem tudják mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transz nők nem tudják mi az a menstruáció, de azt mondják menstruálnak?

Figyelt kérdés
Nyilván kapnak női hormonokat, amiktől pms (menstruáció előtti tünetek: pl fejfájás, hőhullámok, letargia, ingerlékenység) tüneteik vannak, és meggyőződésük hogy ez már menstruációnak számít! Holott a menstruáció előtti tünetek a nőknél sem járnak mindig menstruációval, sőt egy bizonyos kor után csak pms tünetek vannak, de menstruáció már nincs. Egyik biológiailag született nő sem mondja a pms-re hogy menstruál. A transzok miért nem tudják, hogy a menstruáció az az, amikor egy nőnek vérzik a méhe. Külföldön főleg ugye az USA-ban a transz nők nekiesnek a biologiai nőknek, hogy nem csak az övék a menstruáció. (Mert a hormonkezelések miatti, menstruációval biológiai okok miatt vérzéssel nem járó pms-t menstruációnak hiszik.) Mikor lesz megállítva ez a már a biológiai tényeket eltörölni akaró őrület?
2023. aug. 24. 10:21
 101/154 A kérdező kommentje:
A NŐK VALÓDI problémaja az IS és ami a témához kapcsolódik amit a 95-ös kommentembern írtam!
2023. aug. 24. 21:43
 102/154 anonim ***** válasza:
28%

#101 Elrontottad. Megint nem a kérdésre válaszoltál. Ez nem lesz a nők valódi problémája attól, hogy te annak hazudod. Szóval fussunk neki mégegyszer:

"Azért nem foglalkozom a nők VALÓDI problémáival, mert..."

2023. aug. 24. 21:47
 103/154 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de neked vmi gondod van. Az 100 %.
2023. aug. 24. 21:57
 104/154 A kérdező kommentje:
Amit csinálsz az kötekedés. Én meg nem tudok verébbel sakkozni.
2023. aug. 24. 21:58
 105/154 anonim ***** válasza:
68%
#103 Jelenleg az én egyetlen gondom, hogy próbálok értelmes kommunikációt folytatni egy arra képtelen emberrel. Miért nem tudsz válaszolni a kérdéseimre? Nem tudtad felfogni huszadszorra sem, hogy mi a kérdés? Pedig nagyon egyszerű, magyar mondatokban fogalmaztam meg. Vagy az a gond, hogy a beakadt lemezed nem válasz rá? Már ajánlottam erre, hogy kezeltesd magad, hogy megszabadulj a rögeszmédtől, amit kényszeresen ismételgetsz újra és újra és újra... és még vitatkozol is saját magaddal. Durva. Igazából kezdelek sajnálni, mert sz.r lehet ilyen beteg embernek lenni, mint amilyen te vagy.
2023. aug. 24. 22:06
 106/154 anonim ***** válasza:
28%
#104 Nem kötekedés, csak nem hagyom, hogy a buta mantráddal eltereld a szót a válaszadásról.
2023. aug. 24. 22:09
 107/154 anonim ***** válasza:
0%
Én eddig azthittem kérdező egy troll, de mostmár kezdem azthinni egy kreml-bot
2023. aug. 24. 22:18
 108/154 A kérdező kommentje:
102-es "Azért nem foglalkozom a nők VALÓDI problémáival, mert..." ez a te mondatod, te erőlteted rám ett. És már válaszoltam te szellemi fogyatékos!
2023. aug. 25. 05:52
 109/154 A kérdező kommentje:

A NŐK VALÓDI problémaja az IS és ami a témához kapcsolódik amit a 95-ös kommentembern írtam!

JaVaslom ízlelgesd az IS és a TÉMÁHOZ KAPCSOlÓDIK szavakat. Valóban szellemi fogyatékos lehetsz ha nem tudod megerteni. Marpedig nem tudod megerteni. Raadasul meghatározod hogy én miről beszéljek, eltereled a témát, de velem van gond aha.

2023. aug. 25. 05:57
 110/154 anonim ***** válasza:
85%

Férfiként én rohadtul nem akarom, hogy nem brével rendelkező beszéljen az én problémáimról, mégha, megértéssel is, de akkor is a férfiprobléma az enyém.

Egy nő problémáiba férfiként ugyanigy, rohadtul nincs joga egy brével rendelkezőnek belepofázni. A kérdező Istennek hiszi magát, ha úgy érzi joga van ehhez.

2023. aug. 25. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!