Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transz nők nem tudják mi az a menstruáció, de azt
mondják menstruálnak?
Figyelt kérdés
Nyilván kapnak női hormonokat, amiktől pms (menstruáció előtti tünetek: pl fejfájás, hőhullámok, letargia, ingerlékenység) tüneteik vannak, és meggyőződésük hogy ez már menstruációnak számít! Holott a menstruáció előtti tünetek a nőknél sem járnak mindig menstruációval, sőt egy bizonyos kor után csak pms tünetek vannak, de menstruáció már nincs. Egyik biológiailag született nő sem mondja a pms-re hogy menstruál. A transzok miért nem tudják, hogy a menstruáció az az, amikor egy nőnek vérzik a méhe. Külföldön főleg ugye az USA-ban a transz nők nekiesnek a biologiai nőknek, hogy nem csak az övék a menstruáció. (Mert a hormonkezelések miatti, menstruációval biológiai okok miatt vérzéssel nem járó pms-t menstruációnak hiszik.) Mikor lesz megállítva ez a már a biológiai tényeket eltörölni akaró őrület?
#90 Már sokan megválaszolták ezt a kérdést: lesz.rjuk. Nekünk nőknek sokkal nagyobb problémáink vannak ennél, amik fel is lettek sorolva. Ezek téged miért nem érdekelnek? Ha már azt hazudod, hogy a nők miatt aggódsz?
2023. aug. 24. 20:58
92/154 anonim válasza:
90.Igen. Ahogy azt már leirtam, a szomszéd nénit is meghagyom abban a tudatban, hogy nem látom hogy őszül, és "elhiszem" hogy 55 évesen is ugyanolyan fekete a haja mint 30 évesen volt. Mégpedig azért mert ő ezzel a tudattal senkinek sem árt, csak jobban érzik magukat tőle. Nekem pedig (ahogy 91 is említi) kisebb gondom is nagyobb annál hogy a szomszéd néni haja igenis ősz.
Esküszöm őszintén nem irigylem a környezetedet.
2023. aug. 24. 21:14
93/154 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide az őszülés? Totál ide nem illő dolgokat keverdsz ide
2023. aug. 24. 21:18
94/154 anonim válasza:
#93 Az én kérdésemre is válaszolhatsz. 91-es hozzászólás.
2023. aug. 24. 21:20
95/154 A kérdező kommentje:
Válaszolok: ha neked nőként aki átéled a menstruáció gondjait, fájdalmát, esetleg hosszan tartí vérzéseid vannak, endo vagy adenomiózisod, és nem zavar hogy a transz nők lényegében gúnyolódnak veled, a menstruációdon (mert azt teszik!) akkor ne haragudj de veled is van gond nem is kicsit.
2023. aug. 24. 21:25
96/154 anonim válasza:
#95 Hát ez k.rvára nem válasz a kérdéseimre. Ez megint a saját mantrád, amit úgy adsz elő, mintha én mondtam volna. Hagyd abba ezt az elmebeteg viselkedést és a kérdésre válaszolj.
2023. aug. 24. 21:27
97/154 A kérdező kommentje:
Pont hogy arra válasz, csak képtelen vagy felfogni.
2023. aug. 24. 21:32
98/154 anonim válasza:
Kérdező egyre jobb forma vagy :D
Szóval jobban tudod hogy egy nőnek hogyan kell viszonyulni a témához mint egy nő.
Akkor ennyi erővel én is megmondhatom egy vietnáminak hogy vietnámiként gyűlölnie kell a fehéreket és ha nem így tesz vele van a baj?
2023. aug. 24. 21:37
99/154 anonim válasza:
Te komolyan beteg vagy. Tényleg nem vagy képes magyar mondatokat felfogni? Hol válasz a transzokra mutogatás arra a kérdésre, hogy miért nem foglalkozol a nők VALÓDI problémáival? Tudod, nem azokkal, amiket te szeretnél annak hinni, hanem azokkal, amik tényleg, VALÓBAN problémák nekünk. A transzok nem azok. Fel tudod ezt fogni? Meg tudtad érteni? Érted ezeket a mondatokat, amiket ide leírtam?
Megpróbálom mégegyszer: miért nem foglalkozol a nők VALÓS problémáival, ha már azt hazudod, hogy a nők miatt aggódsz? Nem, a transzokra mutogatás nem válasz erre. Az, hogy elkezdesz arról hazudozni, hogy én miről mit hiszek, szintén nem válasz a kérdésre. A válaszod úgy kezdődik, hogy
"Azért nem foglalkozom a nők VALÓDI problémáival, mert..."
Hajrá.
2023. aug. 24. 21:41
100/154 A kérdező kommentje:
Ha egy transz nő sminkeli magát, női ruhát vesz fel, műküröm mit tudom én mi, az oké, de az hogy azt állítják menstruálnak, es nektek ez is oké, az azt mutatja hogy nektek nincsenek jó ertelemben vett határok semmiben sem, és eszre sem veszitek hogy a tolerancia egy bizonyos határon túl már őrültség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!