Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A transz nők nem tudják mi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transz nők nem tudják mi az a menstruáció, de azt mondják menstruálnak?

Figyelt kérdés
Nyilván kapnak női hormonokat, amiktől pms (menstruáció előtti tünetek: pl fejfájás, hőhullámok, letargia, ingerlékenység) tüneteik vannak, és meggyőződésük hogy ez már menstruációnak számít! Holott a menstruáció előtti tünetek a nőknél sem járnak mindig menstruációval, sőt egy bizonyos kor után csak pms tünetek vannak, de menstruáció már nincs. Egyik biológiailag született nő sem mondja a pms-re hogy menstruál. A transzok miért nem tudják, hogy a menstruáció az az, amikor egy nőnek vérzik a méhe. Külföldön főleg ugye az USA-ban a transz nők nekiesnek a biologiai nőknek, hogy nem csak az övék a menstruáció. (Mert a hormonkezelések miatti, menstruációval biológiai okok miatt vérzéssel nem járó pms-t menstruációnak hiszik.) Mikor lesz megállítva ez a már a biológiai tényeket eltörölni akaró őrület?
2023. aug. 24. 10:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/154 A kérdező kommentje:
19-es a biologiai nőket veszik semmibe. Transzfóbiát kialltanak rajuk megszegyenitik őket ezzel, ha kiállnak önmagukért.
2023. aug. 24. 10:48
 22/154 anonim ***** válasza:
80%

20, az, hogy én mire jöttem rá, vagy mire nem, nem a te problémád, hanem az enyém, mint, ahogy az, hogy ki menstruál, vagy ki nem, sem a te problémád, hanem akire tartozik.

Semmi közöd más menstruációjához.

2023. aug. 24. 10:49
 23/154 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, itt te vagy egyedül homo és transzfób.
2023. aug. 24. 10:50
 24/154 anonim ***** válasza:
71%
Itt a válaszolók között volt már nő, és ő jelezte, hogy őt nem zavarja. Jelenleg te veszed semmibe a biológiai nőket azzal, hogy eldöntöd nekik mi a jó és mit kell tenniük.
2023. aug. 24. 10:50
 25/154 A kérdező kommentje:
22-es valóban gond van veled! Egy férfi nem fog menstruálni sosem! De látom szerinted igen, annyira véded a helyzetet. Biológia számodra csak vmi áltudomany lehet.
2023. aug. 24. 10:51
 26/154 A kérdező kommentje:
24-es az a válaszoló 100 % hogy nem nő.
2023. aug. 24. 10:51
 27/154 anonim ***** válasza:
80%
Én nem haragszom. Csak viccesnek találom ezt az állandó rettegést a transzoktól. A laposföldhívők is többen vannak, mint a transzok. És? Attól nem rettegsz, hogy lassan begyűrűzik ide is amerikából és az összes földgömböt elkobozzák és elégetik? Nem? Nevetségesnek tartod? Na hát mi is pont ilyen nevetségesnek látunk titeket.
2023. aug. 24. 10:52
 28/154 anonim ***** válasza:
77%

25, én ezt elismerem, hogy velem gond van, aláirom 3 példányban, hogy sosem voltam normális, legalábbis homofób értelemben, biztos, hogy nem, viszont akkor sem tartozik másra más ember személyes érzése, menstruációja.

és igen, ahogy előttem irták, te meg a nők véleményét nem veszed figyelembe.

2023. aug. 24. 10:52
 29/154 A kérdező kommentje:
Sosem hittem volna, hogy ami az Ovizsaruban volt jelenet, azt valaha is megkérdőjelezi pár ember. A filmben egy ovis azt mondta: a fiúknak kukijuk van, a lányoknak punciujuk.
2023. aug. 24. 10:53
 30/154 anonim ***** válasza:
88%
A magyarság legnagyobb problémája, hogy ki, milyen bugyit hord és van-e benne intimbetét, vagy sem. Kész vicc, hogy a 21 században itt tart a politika és ezen emberek komolyan pörögnek.
2023. aug. 24. 10:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!