Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez így beleférhet szexkapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így beleférhet szexkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel összejárogatok ritkán szex miatt. Tegnapelőtt beszéltünk és említettem neki h elég rendesen megfáztam ugrott a héten a szex. Erre tegnap rám írt h átjönne mégis hiába is mondtam nem vagyok túl jól még. Csak átjött. Neki állt levest főzni nekem. Hozott nekem vitaminokat meg gyümölcsöt meg még egy pár dolgot. Majd hozott ágyba enni és végig izgatott már közben is. Utána kétszer orálisan kielégitett majd lelépett. Ez így belefér?
2023. aug. 23. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem bele fér ha neked is. Gyerekek vagytok még ez látszik a szövegből.
2023. aug. 23. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem. Ebből lesz az, ha már nincs, hogy többet kezd el érezni. Na, már többet érez mint kellene szexkapcsolat alatt. Rajtad múlik, hogy mit lépsz, de ha csak szex a terv részedről, akkor inkább pattintsd le, mert szenvedni fog eleget.
2023. aug. 23. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Wow, azt :) Nekem beleférne de nem hozzám igazodik a világ :) Ilyen még barátnőm se csinált.
2023. aug. 23. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Amúgy igen, többet kezdett el érezni, ne bántsd őt tovább szerintem azzal, hogy te nem.

2023. aug. 23. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem fogod szeretni és fájdalmat okozol neki kiütlek.
2023. aug. 23. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem.

Ez a gyengéd gondoskodás inkább egy feleséghez illő.

Az erőszakosság viszont, amivel azért is átment, egy makacs gyerekhez.

Mindkettő "szakítóok" lenne nálam.

2023. aug. 23. 12:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem gáz, csak segíteni akar hogy mi hamarabb talpra állj és újra őt is kielégíthesd. Ez nem azt jelenti hogy komolyabb érzései vannak feltétlen, csak normális veled. Amúgy meg inkább legyél neki hálás hogy betegen azért foglalkozik veled.
2023. aug. 23. 14:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Szexkapcsolatban voltam idén, megbeszéltük, hogy csak szex, de mindig marasztalt, bújt, főzött nekem a pasi, majd egyik pillanatról a másikra lepattintott egy másik nőért. Azóta is fáj, ez van sajnos.
2023. aug. 23. 20:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!