Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nyitott párkapcsolat, mikre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott párkapcsolat, mikre kell odafigyelni?

Figyelt kérdés
Szóba jött a kapcsolat kinyitása és érdekelne olyanok véleménye akiknek már volt részük benne. Megoldható hogy működjön? Milyen szabályokat érdemes tisztázni? Ehhez hasonló kérdésekre keresnék választ.

2023. aug. 22. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Hát, szerintem a nyitott kapcsolat az egyik legnagyobb f@szság ami létezik :D . Mi értelme kapcsolatban lenni valakivel (egy kapcsolat ugye két embert tartalmaz ,nem többet) ha aztán másokkal is dugtok? 😅

Voltak ismerőseim akik próbálkoztak ezzel de pár hét, hónap után elengedték.

Sztem tipikus esete a nyitott kapcsolat annak hogy 10/1 párnál működik. Főleg hogy írtad hogy zárt kapcsolatból lenne nyitott. Az asszony menni akar csak még nem talált megfelelő partnert hozzá. De készülj fel rá.

2023. aug. 22. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:
94%

Nekem részem nem volt benne, de közeli ismerősnek igen.

Tisztáztak mindent, mind a ketten akarták, majd az első hét után màr ment a titkolózás. Mind a ketten mentek jobbra balra, de hiába volt szabad, mégse tudott egyikük se a másik akcióiról.

A másik pár akit ismerek, pedig teljesen átesett a ló túloldalra és konkrétan csak aludni járnak össze, meg fentttartani a látszatot. Többet vannak másokkal, mint együtt.

Szóval egyetértek az elsővel abban, hogy legtöbb esetben nem fog működni.

Biztos csábító a gondolata annak, hogy x idő után másokkal is lefeküdhessen az ember, de olyan vékony az a határ, amin még értelmesen és szabályosan lehet egyensúlyozni, hogy valamerre el fog billeni a dolog.

Ahogy én itt szoktam olvasgatni a dolgokat, eleve sok ember úgy all bele, hogy majd mind a két félnek ugyanannyi lesz mindenből. Aztán, amikor az egyik tag havi egyszer, a másik meg heti 3x jár el, már nem olyan idilli a dolog.

2023. aug. 23. 01:09
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
A legtöbben nincsenek monogám kapcsolatban, csak ezt a látszatot tartják fent…
2023. aug. 23. 05:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Közös ismerős, pl.: barát, haver, postás, boltos stb... ne legyen a célkeresztben.
2023. aug. 23. 07:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Swingerezés még belefér. Ott mindenki közösen "csalja" meg a másikat.
2023. aug. 23. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Szerintem a kapcsolat halálának a lassú kezdete a nyitott kapcsolat elkezdése
2023. aug. 23. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Arra, hogy az önzés és az egó ne legyen egyik fél sajátja sem.

A nyitott kapcsolat nem úgy kezdődik, hogy nyitott, hanem tényleg kinyitják egy ponton, miután már elég szoros alapú maga a kapcsolat.

Működhet is és lehet a kapcsolat halála is, tényleg, szóval a saját és a másik érzéseivel kell foglalkozni és beszélni, beszélni, beszélni, illetve szem előtt tartani azt,hogy dupla vagy semmi tényleg, mert akár lakótárssá is válhattok, vagy egyszerűen továbbáll vmelyikőtök.

Én nyitott kapcsolatban élek, mármint vagy négyéves párkapcsolatomat kb. fél éve nyitottuk ki, mondjuk egyszeri alkalom volt kb. egy fél éve megosztani a másik felemmel fizikailag távol tőle, hogy kikezdett velem vki, és én eskü nem azért mondtam, mert akartam volna tőle valamit, csak érdekességként, és a másik felem otthonról azt mondta, hogy jó szórakozást hozzá. Mi beszéltünk már a párkapcsolatunk elején arról, hogy mindketten hiszünk a nyitott kapcsolatokban, inkább, mint a megcsalósdik, legyen a jelszavunk az őszinteség és a szeretet, akkor viszonylag védve vagyunk a fájdalmaktól, de szerintem sem jellemző annyira ego nélkül lenni és annyira szeretni, mint az én másik felem, akivel persze rengeteget beszéltünk még mielőtt bármit is tettem volna, kérdeztem, hogy pl. mennyire biztos, hogy nem fogja később megbánni, hogy más karjába lökött, de azt mondta, hogy úgy érzi, hogy tud együtt élni, ha tényleg jót tesz ez nekem.

Azóta is együtt élünk, mármint hazamentem, és ez már a múlté, hogy volt egy kalandom távol az otthonomtól az otthoni engedélyével, sőt, szinte buzdítására. Nem tudom, meddig leszünk még együtt, ez a jövő zenéje, ugye.

Javíthat a kapcsolaton, de ronthat is, az összehasonlítás miatt, szóval rengeteg önvizsgálattal és kommunikációval egó helyett szeretetből másnak is sikerülhet.

2023. aug. 24. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!