Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik egy srác? Szexuálisan is vonzódom hozzá
Figyelt kérdés
Pár napig nálam lesz a "szállása" munka miatt. Nem akart szállodába menni mert az nagyon drága, így felajánlottam hogy aludhat nálam a vendég szobában. Nagyon kívánom Őt már régóta és szerintem ez tökéletes alkalom lenne hogy ezt kimutassam neki. Arra gondoltam hogy éjszaka fehérneműben átmegyek hozzá, de nem tudom hogyan folytassam. Azért az nem lenne jó ha egyből benyúlnék a nacijába. Nektek milyen ötleteitek vannak?2023. aug. 21. 12:00
11/12 anonim 

válasza:

Ha akarsz tőle valamit akkor elég ha csak jelzed neki nem kell egy szál fehérneműben billegned. Fontos neki a potyaszállás és nem akarja elveszíteni azzal, hogy bepróbálkozik s esetleg a nem eredménye az hogy kidobod.
12/12 anonim 

válasza:

Vedd elő a f@szkorbácsot, az anál intruder 2000-et és mond meg neki, hogy ha törik, ha szakad, valaki meg lesz b@szva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!