Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tetszik egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tetszik egy srác? Szexuálisan is vonzódom hozzá

Figyelt kérdés
Pár napig nálam lesz a "szállása" munka miatt. Nem akart szállodába menni mert az nagyon drága, így felajánlottam hogy aludhat nálam a vendég szobában. Nagyon kívánom Őt már régóta és szerintem ez tökéletes alkalom lenne hogy ezt kimutassam neki. Arra gondoltam hogy éjszaka fehérneműben átmegyek hozzá, de nem tudom hogyan folytassam. Azért az nem lenne jó ha egyből benyúlnék a nacijába. Nektek milyen ötleteitek vannak?

2023. aug. 21. 12:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez tényleg nem lenne jó. Előtte beszéljetek, próbáld rávezetni, flörtölj vele, stb.
2023. aug. 21. 12:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne éjjel menj át hozzá. Megérkezik délután vagy este, át lesz izzadva, hisz hőség van. Ajánld fel neki, hogy lezuhanyozhat. Akkor már láthatod kicsit levetkőzve, mondhatod neki, hogy terítse ki nyugodtan az alsógatyáját, mert nyilván beleizzadt. Mondd neki, hogy nyugodtan lehet nálad lenge ruhában, mert ebben a melegben ez teljesen érthető. Te is legyél hasonlóan. Aztán vacsorázzatok meg vagy beszélgessetek szóval legyetek együtt lengén öltözve. Közben lehet egy kicsit témázgatni, pl. van-e barátnője, miért nincs, hiszen milyen klassz alakja van. Ilyenkor meg is lehet simítani a vállát vagy ilyesmik.

Jó esetben előbb-utóbb átveszi a kezdeményezést. Ha teljesen passzív marad, akkor viszont állj le, mert nem akar veled szexet és baromi kínos lenne, ha te kvázi felajánlkoznál neki.

2023. aug. 21. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg fogadd őt lenge, szexi ruhában, és legyél végig abban. Akár bikini is lehet, mert otthon vagy, és most nagy meleg van.

Hány évesek vagytok?

2023. aug. 21. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy bikinivel engem is megvennél ha a pasi helyében lennék, de lehet hogy neki pont más jön be. Nem ártott volna előbb egy kicsit érdeklődni felőle és ismerkedni, mielőtt a "nacijába" nyúlsz :D
2023. aug. 21. 12:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem a bikinit javasolnám, hanem egy lenge, áttetsző felsőt, aminél előrehajolásnál be is látni a melleid közé, alulra meg egy helyes kis tangát ugyanolyan színben.
2023. aug. 21. 12:20
 6/12 A kérdező kommentje:
3. Ő 21 éves, Én 18
2023. aug. 21. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj majd, hogy alakul.
2023. aug. 21. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Van barátnője?
2023. aug. 21. 12:50
 9/12 A kérdező kommentje:

7. Okés

8. Nincs

2023. aug. 21. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jókor kérdezzük, de egyáltalán tetszel neki? Mutatja bármi jelét? Vagy teljesen random mászol rá? :D
2023. aug. 21. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!