Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hosszú análplugokat is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hosszú análplugokat is lehet hordani mint a rövidebbeket? Nekem van 3 db és gondoltam, hogy beújítok melléjük valamit. A kérdésem a 20 cm feletti hosszúra értendő vannak ilyen 30-50cms plug ok, ezekkel is lehet mászkálni, benthagyni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az már tekintelyes méret és mozgás során lehet kényelmetlen lenne és nem birod magadba tartani.De egy kiserletet megér ha otthon benned van.
2023. aug. 20. 09:13
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez beteg és le kéne szokni róla csak bele kell gondolni hogy majd 60+ évesen hogyan fogsz tükörben nézni.
2023. aug. 20. 10:55
 3/11 A kérdező kommentje:

Leveszem a tükröt a falról.

Amúgy mi a beteg ezen?

Ha tudnád hányan használnak Kissebb-nagyobb plugokat utcán, bevásárlás stb..

Én ilyeneket olvastam.

Engem viszont a kérdésre érdekelne válasz.

2023. aug. 20. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Férfi vagy nőként kérdezed ?
2023. aug. 20. 11:15
 5/11 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok de a segg az segg.

Számít ez valamit?

Igen tudom, hogy ott a prosztata de Ahoz nem szükséges ilyen méret.

2023. aug. 20. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"bele kell gondolni hogy majd 60+ évesen hogyan fogsz tükörben nézni."

Boldogan fog, hiszen megélte a vágyait és kipróbálta ami érdekelte. Inkább az fogja majd a tükröt bámulni 60 évesen, aki soha semmit nem csinált, csak reggel elment dolgozni, este meg hazament aludni, és 60 évesen, kiégve már azt se tudja minek él

2023. aug. 22. 11:46
 7/11 A kérdező kommentje:

6os nagyon adom a válaszod!

Miért kell amúgy mindenkit megvetni?

Manapság azt hittem, hogy nyitottabbak az emberek...

2023. aug. 23. 21:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, de szerintem kényelmetlen lesz vele járkálni, ülni. Persze tudom ez a kényelmetlenség egy fokig izgi nagyon. De egész napra nehezen tudom elképzelni, pedig kis méretű plugot én is hordok néha egész napra is. :)
2023. aug. 28. 11:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Max 1-2 óra idő amit erre szánnék nem egész nap. Szerintem télre beszerzek egyet kipróbálni.

Örülnék ha nem kérek tapadó vége lenne..

2023. aug. 29. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező vettél végül olyan hosszú plugot? Megírnád a tapasztalataidat.
2024. márc. 24. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!