Lány vagyok, tehát elméletileg lehet hosszú hajam, de most rövidebben hordom, ezért nem lehet elkontyolni vagy lófarkazni, most mi lesz, lenyíratják velem a fiú szabványra, vagy hordatom így, akárhogy?
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 20:24
2/9 anonim válasza:
Nem nyíratják le, de csak rejtve hordhatod, sapka alatt.
4/9 A kérdező kommentje:
Első: Azért, mert gondolom "zavarhat" hiszen se nincs hátrahúzva, és se nem 1 centis, mint ahogy elvileg kellene.
Második: Jaj, remélem igazad lesz!!! :)
Harmadik: XD Majd ha 50-et taposok, talán... Amúgy lehet azt nem is hagynák, hiszen mindent pontosan megszabnak, mit dá meg mit nyet. :)
2013. márc. 24. 00:15
5/9 anonim válasza:
De hát ki az, aki neked ennyi mindent előírhat?
6/9 A kérdező kommentje:
Hát a honvédség vezérkara, gondolom. Közvetlenül pedig a közvetlen előljáróim. Meg van adva milyen hosszú lehet a fiúk haja halántéknál-tarkónál, meg mennyi a fej tetőn. A lányoknak lehet hosszú is, csak el kell kontyolni.
2013. márc. 24. 16:09
7/9 anonim válasza:
Szerintem növeszd addig amíg egy picike lófarkat tudsz csinálni. Fél évnél nem több az egész. Addig meg csatold el jó sok hullámcsattal, éd akkor végül is olyan mintha rövid lenne.
8/9 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Hát a honvédség vezérkara, gondolom. Közvetlenül pedig "
Valójában a te hajadon áll vagy bukik a legközelebbi csata kimenetele.
Katona vagy ( vagy akarsz lenni) és azon módolsz, mit csinálhatnál másképpen, mint ahogy elő van írva. Rúzsod van?
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem hiszem hogy rajtam áll, csak tudnom kell, mire számítsak. Nem ki akarok lógni a sorból, hanem tudnom kell, mire számítsak. Van rúzsom, de nem szándékozom magammal vinni. Azt gondolod nem vagyok katonának való, burkolatlanul utaltál rá, hát közlöm hogy erre a részére nem vagyok kíváncsi a véleményednek.
2013. márc. 28. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!