Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lány vagyok, tehát elméletileg...

Lány vagyok, tehát elméletileg lehet hosszú hajam, de most rövidebben hordom, ezért nem lehet elkontyolni vagy lófarkazni, most mi lesz, lenyíratják velem a fiú szabványra, vagy hordatom így, akárhogy?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 20:24
 1/9 anonim válasza:
83%
??? Miért nyíratnák le?
2013. márc. 23. 20:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyíratják le, de csak rejtve hordhatod, sapka alatt.
2013. márc. 23. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hordj hajhálót :)
2013. márc. 23. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Első: Azért, mert gondolom "zavarhat" hiszen se nincs hátrahúzva, és se nem 1 centis, mint ahogy elvileg kellene.

Második: Jaj, remélem igazad lesz!!! :)

Harmadik: XD Majd ha 50-et taposok, talán... Amúgy lehet azt nem is hagynák, hiszen mindent pontosan megszabnak, mit dá meg mit nyet. :)

2013. márc. 24. 00:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De hát ki az, aki neked ennyi mindent előírhat?
2013. márc. 24. 14:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát a honvédség vezérkara, gondolom. Közvetlenül pedig a közvetlen előljáróim. Meg van adva milyen hosszú lehet a fiúk haja halántéknál-tarkónál, meg mennyi a fej tetőn. A lányoknak lehet hosszú is, csak el kell kontyolni.
2013. márc. 24. 16:09
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem növeszd addig amíg egy picike lófarkat tudsz csinálni. Fél évnél nem több az egész. Addig meg csatold el jó sok hullámcsattal, éd akkor végül is olyan mintha rövid lenne.
2013. márc. 26. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

"A kérdező kommentje:

Hát a honvédség vezérkara, gondolom. Közvetlenül pedig "

Valójában a te hajadon áll vagy bukik a legközelebbi csata kimenetele.

Katona vagy ( vagy akarsz lenni) és azon módolsz, mit csinálhatnál másképpen, mint ahogy elő van írva. Rúzsod van?

2013. márc. 27. 13:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem hiszem hogy rajtam áll, csak tudnom kell, mire számítsak. Nem ki akarok lógni a sorból, hanem tudnom kell, mire számítsak. Van rúzsom, de nem szándékozom magammal vinni. Azt gondolod nem vagyok katonának való, burkolatlanul utaltál rá, hát közlöm hogy erre a részére nem vagyok kíváncsi a véleményednek.
2013. márc. 28. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!