Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak nektek fontos hogy a partner hasznaljon fogamzasgatlot?

Nekem a megszakítás is oké. :D
Na de komolyan, az a lényeg, hogy ne legyen "baleset".

Nem fontos, kiveszem idoben :D
A gumi nekem maceras, sokszor alig birom legorgetni es addig kinlodok vele hogy mar le is lankadt. Olyan is van hogy gumithuzok es utana lankad le mielott betennem. De ha ez megfelel a nonek akkor felolem elszorakozhatunk igy is :D

A nő saját döntése, de inkább ne használjon hormonálisat. A hormonok annyi mindent össze tudnak kuszálni az érzelmekben, egészségben mindenben.
Akkor inkább a gumi, és gyerekek után elkötni.

Ovszer. Volt alkalmim mikor a masik fel gyogyszert szedett es uristen. Borzalmasan jo erzes volt ugy szexelni. Ettol fuggetlenul en igyekeztem lebeszelni rola.
Parkapcsolatban az ovszer alap. A nonek rohadtul artalmas a hormonalis cuccok. Nekem pedig a sajat egeszsegem mellett a szeretteim egeszsege is nagyon fontos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!