Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ferfiak nektek fontos hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak nektek fontos hogy a partner hasznaljon fogamzasgatlot?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Nekem fontos fizikailag és érzelmileg, hogy beleélvezhessek a páromba.
2023. aug. 19. 19:43
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Osztozom az első hozzászóló véleményével!
2023. aug. 19. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább lemondok arról, hogy elélvezhessek benne, minthogy ártson az egészségének. Szóval, ha szedi akkor az csak az ő döntése kell, hogy legyen. (Miattam nem kell.)
2023. aug. 19. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a megszakítás is oké. :D

Na de komolyan, az a lényeg, hogy ne legyen "baleset".

2023. aug. 19. 19:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen rossz, ha csak a nő dolga a védekezés. Emellett a pasiknak is van fogamzásgátló. Ha annyira bele akarsz élvezni a csajodba, szedj te vagy köttesd el magad (vasectomia)
2023. aug. 19. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

Nem fontos, kiveszem idoben :D

A gumi nekem maceras, sokszor alig birom legorgetni es addig kinlodok vele hogy mar le is lankadt. Olyan is van hogy gumithuzok es utana lankad le mielott betennem. De ha ez megfelel a nonek akkor felolem elszorakozhatunk igy is :D

2023. aug. 19. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:
27%
Jobb mint gumiban
2023. aug. 19. 20:38
 8/13 Camorri ***** válasza:
100%

A nő saját döntése, de inkább ne használjon hormonálisat. A hormonok annyi mindent össze tudnak kuszálni az érzelmekben, egészségben mindenben.

Akkor inkább a gumi, és gyerekek után elkötni.

2023. aug. 19. 21:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ovszer. Volt alkalmim mikor a masik fel gyogyszert szedett es uristen. Borzalmasan jo erzes volt ugy szexelni. Ettol fuggetlenul en igyekeztem lebeszelni rola.

Parkapcsolatban az ovszer alap. A nonek rohadtul artalmas a hormonalis cuccok. Nekem pedig a sajat egeszsegem mellett a szeretteim egeszsege is nagyon fontos.

2023. aug. 19. 21:28
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
#9 Azért elég bátor vagy, ha egy alkalmi nőt megdugsz gumi nélkül.A nemi betegség egy dolog, a másik, meg honnan tudod, hogy szedi-e a fogamzásgátlót?
2023. aug. 19. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!