Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban vannak olyan családok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan családok akiknél megszokott hogy meztelenül látják egymást?

Figyelt kérdés

Kicsit nehéz ezt számomra elképzelni? Olyat is hallottam hogy simán tárva nyitva hagyják a szülők a hálószoba ajtót miközben szexelnek.

Ez csak kamu lenne?

Ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalatotok lenne?

2023. aug. 19. 13:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Baráti körben van 3 olyan család is ,akiknél teljesen természetes ,hogy meztelenül járkálnak egymás előtt.Egyébként mindegyik család teljesen normális. Tudtommal egyikük sem naturista. Számukra ez a normális .Egyébként én sem találok benne semmi kivetnivalót . Ha nekik így jó,akkor csinálják . Nem értem ,miért kell az ilyesmin csodálkozni !
2023. szept. 10. 17:54
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez a természetes!

Szó szerint is!

2023. szept. 10. 23:04
 23/25 anonim ***** válasza:
88%
20/L. A meztelenség normális. A szüleim vagy az öcsém előtt is levetkőztem tiniként is és sosem bámult vagy csorgatta a nyálát tesóm. Kapott is volna olyan maflást tőlem. 🤣 Szexelni viszont sose láttam szüleim szerencsére. Az beteg lett volna... 😅
2023. nov. 11. 04:30
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem tabu a meztelenség, főleg nyáron senki nem öltözik fel.

Anyuékat egyszer láttam meg - véletlenül - szeretkezni, a világon semmi baj nem volt belőle akkor sem, és azóta sem.

És nem okozott lelki traumát nekem sem, mert azt is természetes és normális dolognak tartom.

2023. nov. 11. 11:22
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

A meztelenség teljesen természetes nálunk is, senki sem csinál ügyet abból, ha meglátjuk egymást. Nyáron az udvarban is rendszeresen meztelenül vagyunk.

Viszont szexelni csakis úgy, ha ketten vagyunk és más nem lát meg.

2023. nov. 11. 12:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!