Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban vannak olyan családok akiknél megszokott hogy meztelenül látják egymást?
Figyelt kérdés
Kicsit nehéz ezt számomra elképzelni? Olyat is hallottam hogy simán tárva nyitva hagyják a szülők a hálószoba ajtót miközben szexelnek.
Ez csak kamu lenne?
Ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalatotok lenne?
2023. aug. 19. 13:06
1/25 anonim 

válasza:

Olyan gyakran előfordult, amíg itthon voltam hogy láttuk egymást meztelenül.
Szex közben mindig mindenki magára zárt az ajtót. Hangokat hallottunk, de ennyi.
2/25 anonim 

válasza:

Szex közben tuti csak kamu.Amúgy nem gáz.
3/25 anonim 

válasza:

Nálunk a szüleim mindig nyitott ajtónál öltöztek, wc-ztek, fürödtek. Csak én voltam, akinek szüksége volt privát szférára. Szerencsére szexelni sosem láttam őket.
4/25 anonim 

válasza:

A meztelenség nem olyan ritka, főleg ha egy kis lakásról beszélünk, viszont nyilvánosan senki nem szexel a gyerekei előtt.
7/25 A kérdező kommentje:
De ez nem normális dolog.
Egyik lány gyerek sem kíváncsi a saját apja farkára.
Vagy egyik fiú gyerek sem az anyja , apja nemi szervére.
Az ilyen szülők meg kellemetlen helyzetbe hozzák a gyerekeiket.
Mert a szülő szerint ez normális.
2023. aug. 19. 13:45
8/25 anonim 

válasza:

A meztelenség normális, de szex közben azért becsukjuk az ajtót.
Vagy már rég alszanak a gyerekek.
10/25 anonim 

válasza:

7
vannak nagyon idióta szülők ám ...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!