Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban vannak olyan családok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban vannak olyan családok akiknél megszokott hogy meztelenül látják egymást?

Figyelt kérdés

Kicsit nehéz ezt számomra elképzelni? Olyat is hallottam hogy simán tárva nyitva hagyják a szülők a hálószoba ajtót miközben szexelnek.

Ez csak kamu lenne?

Ilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalatotok lenne?

2023. aug. 19. 13:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodj meg kérdező, a nudista családokban mire eljut egy gyerek a szexuális érdeklődés életkoráig (10-12 év) addigra annyiszor látta már a családtagok testét, hogy semmi érdekeset nem talál benne. Se pozitív, se negatív értelemben.
2023. aug. 19. 15:55
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

Számomra ugyanolyan abnormális a családban a szégyenlősködés, mint szerinted a családi meztelenség!

Nudi családban nőttem fel, két lánytestvérrel fiúként.

Kertes házban lakunk, tavasztól őszig alap a meztelenség.

Nem azért vagyunk meztelen, mert kíváncsiak vagyunk a szüleinkre meztelenül, hanem azért mert nálunk ez természetes!

Én nem vagyok rászorulva hogy a tesóimat vagy az anyámat lesegessem a kulcslyukon és arra recskázzak - szerintem az megalázó lehet és beteges is.

Szexelni nem láttam őket, de volt hogy tudtuk hogy szexelnek és akkor nem háborgattuk őket - örültünk hogy szeretik egymást.

Mások az értékrendjeink - én örülök, hogy ilyen szabadon neveltek minket.

És nagyon értékelem is.

2023. aug. 19. 17:01
 13/25 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk is teljesen természetes volt, még ha nem is voltunk nudisták. Képzeld úgy el, mint a textilmentes szaunát. Ott sem azért jár senki pucéran, hogy mutogassa magát, és nem azért megy is senki, hogy mások nemiszervét nèzegesse. Kivéve néhány perverz hülyét, de a család azért más szerencsére.

Ha orvosnàl vagy, és vetkőzni kell, ott sem mutogatod magad, az orvos sem kukkolni akar.

Szerintem fontos is lenne, már csak azért is minden családban, hogy jobban elfogadott legyen a normális test látvànya. Plusz talán kevesebb hülye járna nudistrandra kukkolni, mert nem úgy nőne fel, hogy a punci meg kuki valami nagyon titkos dolog, és mint olyan, izgató valakiét meglesni.

2023. aug. 19. 19:03
 14/25 anonim ***** válasza:
81%

Sportos család vagyunk, a fater, a bátyám és én is sokszor láttuk egymást meztelenül, de anyánk szemérmességét mindig tiszteletben tartottuk.

A szüleink nem szexeltek soha nyitott ajtó mellett, de a bátyámmal mindig tudtuk ha szexeltek. Ám ez az ő magánszférájuk, ezt senki sem háborgathatja, és ezt mi kezdettől fogva jól tudtuk.

2023. aug. 19. 19:59
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
Azt hiszem a finneknél van az hogy ez olyan szinten természetes, hogy pl. Egy strandon simán átöltözhetsz úgy, hogy mindenki lát meztelenül, és elvileg a kisgyerekek ott sokkal tovább is meztelenkednek a strandon, de egy levett melltartóért sem szólnak meg.
2023. aug. 20. 09:07
 16/25 anonim ***** válasza:
95%

15 - Régebben a magyar strandokon is volt monokinizésre lehetőség (nők melltartó nélkül), valamint rengeteg nudista strand is volt.

Aztán ez a műkereszténység eltaposta ezt a szabadságot (is)!

2023. aug. 20. 17:42
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Inkább a kamerás mobilok és a közösségi média miatt zárkózott be az átlagember.
2023. aug. 20. 17:53
 18/25 anonim válasza:
93%
Nálunk is természetes de nem hinném, hogy beteg lenne ettől bárki. Nyílvan nem szexualis céllal, ez csak a mindennapok része. Pl. Amit írtatok, hogy nem kívancsi az apjára stb.én is látom de nem nézegetem úgy meg róla is tudom, hogy nincs olyan gondolata felém. Szerintem az betegesebb ha valaki rögtön szülő-gyerek szexualitásra gondol, mint maga a meztelenség.
2023. aug. 21. 22:34
 19/25 anonim ***** válasza:
18%

16 - abszolút!

17 - gondolod? mondjuk tény, hogy elég hamar mindenki a mobiljáért nyúl, na de ez ennyire tudatos félelem lenne?

2023. aug. 22. 09:44
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
Nekem van egy ellenkező nemű ikertesóm, nállunk ez nem gond, szoktunk làtni meztelenül egymàst. De szülők már nem tartoznak ide.
2023. szept. 8. 20:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!