Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szoktatok valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szoktatok valamilyen alsógatyát felvenni nyáron a nadrág alá?

Figyelt kérdés
Nagyon be szoktam izzadni odalent ezért arra gondoltam most nem veszek fel alá. Ti szoktatok úgy valahova menni vagy akkor felvesztek egyet hogy ne látszódjon hogy himbálódzik?

2023. aug. 15. 13:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Általában igen. Kivétel ha biciklis naci van rajtam az alá nem veszek fel.
2023. aug. 17. 04:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, mindíg.
2023. aug. 17. 05:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo probaltad leborotvalni? Nekem olyankor sokkal kevesbbe izzad. Alsot mindig hordok kiveve furdonadrag ala.
2023. aug. 25. 06:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem zömében farmer rövidnadrágok vannak, mind alsó nélkül veszem fel, egy részt farmer nadrágot hosszút is alsó nélkül, másik Nyáron meg plusz azért is mert nagyon tudok izzadni, amúgy is bő a farmerjaim, amikor boxer volt rajtam akkor sokkal jobban izdadtam, far pofám fenék vájat tud nagyon izzadni nekem, hiába a WC utáni megfelelő tisztítás, a boxerjaim mindig barnás izzadt volt, boxer nélkül csak a farmer rövidnadrág van rajtam szellős, így az izzadás is le csökkent, nagyon meleg nyári idő van, ritkán olyankor tapasztalok ugyan úgy a farmer rövidnadrágomba izzadt foltot, de ritka, másik izzadás miatt ki pirosodik a combomnál, ez a másik ok amiért nyáron egyáltalán nem veszek fel boxert.
2024. febr. 20. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!