Fiúk! Titeket nem zavar ha az alsógatyátokon van egy öklömnyi luk? Mármint azon a kettőn kívül amibe a lábaitok vannak.
Van egy bátyám, és kb az összes alsóján, de még néhány nadrágján is a két lába között luk van. És amikor megkérdezem, hogy nem zavarja-e vagy valami csak vonogatja a vállát, de kíváncsi vagyok, hogy ez miért nem zavarja annyira a pasikat.
Ez lehet, hogy hülye kérdés egyébként, de nagyon kíváncsi vagyok a válaszokra, szóval viszonylag normális válaszokat várok, már amennyire normális lehet.
Hát nemtom.. Nekem ritkán lyukad ki, de engem zavar. Gondolom egy lánynak is kiábrándító lehet ilyenben látni egy srácot.
20/F
Jó nagy igénytelenségre vall. (Vagy csak ilyen az anyagi helyzete, hogy nem tud újat venni.)
Ha a legkisebb lyuk van rajta, vagy már feslik az anyag, azonnal dobok a kukába és újat veszek.
9-es, azokat a farmereket én kifejezetten utálom (lány létemre), nincs egy olyanom se, és én is mindig ezt kérdezem a hugaimtól, hogy hogy nem zavarja őket, hogy kb a fél lábuk kint van a nadrágból
És egyébként a bátyám inkább csak igénytelen, simán tudna magának újakat venni, de szerintem egyszerűen nincs hozzá kedve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!