Zavar ha azt látod a közvetlen környezetedben pár ember meglát rajtad egy ruhát /táskát / cipőt/ stb és ő is ugyan olyat vesz?
Engem egy picit zavar.
Illetve egy régebbi barátnál volt ilyen helyzet. Elég erőteljesen próbált sok mindenben utánozni.
Azt tudni kell hogy alternatív stílusom van a ruháim nagy részét külföldről rendelem.
Na most ez az illető is ugyan olyan cuccokat igyekezet beszerezni meg olyan dolgokat nézett ki magának mint amik nekem vannak.
Ugyan akkor szídta a cuccaimat hogy nem true meg szerinte felesleges csicsa stb. Aztán érdekes módon alkalmakkor amikor kölcsönkapta tölem ezeket akkor büszkén feszített bennük.
De nekem azért a késöbbiekben szídta őket hogy ha már neki nem lehetnek ilyen cuccai akkor hátha ettől legalább én is szarul érzem magamat.
Valamilyen szinten zavar, mert szerintem eléggé egyedi a stílusom és büszke is vagyok rá, mert tényleg 100%-ban kifejezi azt, hogy milyen is vagyok én. Ugyanakkor valahol bók is, hogy nem csak nekem tetszik, hanem másnak is, és esetleg próbál picit rám hasonlítani, még ha csak ennyiben is.
Viszont ennek ellenére is felhoznám neki valamilyen formában, hogy örülök, hogy tetszik neki ahogy öltözöm, de kissé kényelmetlenül érint, hogy egy az egyben lemásolja a stílusom. Esetleg ha olyan a viszony, akkor felajánlanám neki, hogy elmegyek vele vásárolni/segítek neki megtalálni, hogy mi is az, amiben ő igazán kényelmesen érzi magát, ami azt fejezi ki milyen is Ő, nem pedig ÉN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!