Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk szoktatok valamilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk szoktatok valamilyen alsógatyát felvenni nyáron a nadrág alá?

Figyelt kérdés
Nagyon be szoktam izzadni odalent ezért arra gondoltam most nem veszek fel alá. Ti szoktatok úgy valahova menni vagy akkor felvesztek egyet hogy ne látszódjon hogy himbálódzik?

2023. aug. 15. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam de futonadrag illetve melegitonadrag ala nagyon ritkan veszek fel alsonadragot. Mindketto fixen tartja igy nem himbalozik. Az hogy atlatszik a korvonala pedig nem erdekel.
2023. aug. 15. 13:16
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
99%ban nem
2023. aug. 15. 13:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam igen.
2023. aug. 15. 13:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Valaki esetleg tudna tanácsolni valamit izzadás ellen? Mert ha nagyon beizzad elég kellemetlen szaga tud lenni.
2023. aug. 15. 13:22
 5/14 anonim ***** válasza:
32%
Rővidnadrág alá nem
2023. aug. 15. 13:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van rajtam alsónadrág.
2023. aug. 15. 15:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A farmer térdnadrág alá mindig veszek alsót, a sima rövidnadrág alá is szoktam, de csak akkor ha nem a Balatonon vagyok. A Balatonon ugye mindig a fürdőgatyás rövidnadrágokat hordom és az alá nem veszek alsót.

De van olyan rövidnadrágom is, ami nem kimondottan fürdőnadrág, bélés sincs benne, de az alá sem szoktam venni. Jobban szellőzik és nem izzad be annyira.

2023. aug. 15. 15:53
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Mindig veszek alá boxert

Ne a nadrágot izzadjam már össze

Igénytelen

2023. aug. 15. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Mindig veszek alá. Régebben én is beizzadtam, akkor kipróbáltam a tangát, és bejött, kényelmesebb, szellősebb mint bármi más. Azóta teljesen átszoktam a tangára már évek óta csak azt hordok.
2023. aug. 15. 22:31
 10/14 anonim ***** válasza:

A hálós, fürdőnadrág típusú alá én sem veszek alsót. Elvégre azért van benne a háló, hogy a csomagom megtartsa.

Egyébként azon kívül mindig veszek fel alsónadrágot, kivéve ha alszom este.

2023. aug. 16. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!