Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, van olyan családtagoto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, van olyan családtagotok (közelebbi/távolabbi), akire azt mondjátok, hogy lefeküdnétek vele vagy kukkoltatok már?

Figyelt kérdés
Szintén srác, díváncsi vagyok a történetekre. Privátban is fogadom a sztorikat.

2023. aug. 13. 15:27
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
unokatesómat véletlen láttam már, azóta próbáltam kukkolni is. részegen utalt már rá, hogy benne lenne többen is de nem mertem még lépni
2023. aug. 13. 15:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
van
2023. aug. 13. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
18%

Lány unokatesóm eszméletlen dögös, most kezdi az egyetemet. Egy ottalvós házibulin iszogattunk és jöttek fel intimebb témák, ott döbbentem le, hogy még szűz. Meg is jegyeztem, hogy pedig baromi szexi, én biztos ágybavittem már volna. Teljesen elpirult, utána még kimentettem magam a többiek előtt, hogy sokat ittam. Estére mindenki szétcsapta magát, mikro már mindenki aludt nekem kegyetlenül ált a farkam, ott feküdt tőlem 2 méterre bugyiban, pólóban. Elkezdtem finoman simogatni amitől csak még keményebb lettem. Felé térdeletem, elővettem a farkam és a melleihez dörgöltem finoman, nehogy felébredjen. Egészen bele lendültem, de elég ko volt ahoz, hogy ne ébredjen fel. Ezen felbátorodva a szájába dugtam az ujjaim. Éreztem hogy milyen puha és meleg, arra eszméltem h már tolom a torkára a farkam. Mikor kihúztam egy pillantra felébredt, köhögött egyet és aludt tovább. Mellé térdeltem, megfogtam a fejét majd finoman ütemesen elkezdtem megdugni a száját. Közben markolásztam a csodás melleit, csavargattam a bimbókat. Hirtelen észre se vettem, hogy elélvezek így félig a szájába élveztem de ahogy kihúztam az arcára ment a többi. De nem lankadtam le, olyan baromi izgató volt. Így hát benyúltam a bugyijába és elkezdtem simogatni. Kéjes kis nyögések hagyták el a száját aminnyere tudták, hisz közben szopattam tovább. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy hangosabban nyög. Ranéztem és megijjedtem, hisz ébren volt és nézett engem miközben ki-be járta a farkam a szájában. Ledöbbentem, megáltam. De ő elkezdte szopni tovább a farkam. Ettől nagyon felizgultam, letéptem róla a bugyit és egy határozott mozdulattal tövig toltam neki a farkam. Persze felsikított, de szerencsére senki nem kelt fel vagy nem vettem észre. Akkor esett le, hogy még szűz így finoman kezdtem el dugni de nem tudtam visszofogni magam így sikerült kegyetlenül szétkefélni. Csodálom hogy senki nem szólt ránk mert elég hangos volt de nagyon élvezte. Még senki nem kapaszkodott belém úgy, szorított, húzott magába mint ő. Élvezéskor alig tudtam kihúzni, hogy ne benne menjek el. Szerintem így is sikerült félig, de nem lett belőle baj. Utána még csókolóztunk összebúja.

Reggel úgy keltünk meztelen összebújva egy takaró alatt. Úgy tűnt, nem emlékszik semmire ami este történt. Én meg nyilván nem mertem szóba hozni. Csak finoman tapogatóztam, hogy milyen volt az este, jól aludt e stb. Csak mosolygott, majd mondta, hogy nem tudja miért volt meztelen de jó volt összebújni. Hát ez elég vegyes válasznak tűnt, nem tudtam mi van. De még aznap este, iszogatás után ő hívott fel szobára és egy hatalmasat keféltünk újfent. :D

2023. aug. 13. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

3

Hát ez elég gyenge alkotás. Több elemében is hihetetlen, hiszen nem történhet meg az életben.

2023. aug. 13. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem igazán érdekel mennyire hihető. Részeg voltam és kib@szott kanos, és már rég rá voltam izgulva. Mindig is volt közöttünk egy kis érdeklődés egymás iránt, sokszor voltak ilyen szemezések is, ami azért rokonnal nem szokott. Hát, ittasan nem voltak gátlásaink. Józanul egyszer sem szexeltünk.
2023. aug. 13. 19:14
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Hugomat rendszeresen kukkoltam Fürdés közben, de nem feküdtek le vele, csak kíváncsi voltam. Később bnőm húgát is meglestem többször, de vele sem feküdnék le.
2023. aug. 13. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

5

1. Annyira részeg voltál, hogy meghúztál egy ilyet ↔️ nemhogy felállt, de első élvezés után le se lankadtál.

2. „Hirtelen észre se vettem, hogy elélvezek”

3. „letéptem róla a bugyit és egy határozott mozdulattal tövig toltam neki a farkam“ ↔️ „Akkor esett le, hogy még szűz”

4. „Persze felsikított, de szerencsére senki nem kelt fel vagy nem vettem észre.”

5. Felébredt arra, hogy szopatod meg a bimbóját csavargatod (naná, az furcsa, hogy miért nem előbb), megbszod, majd másnap: „Úgy tűnt, nem emlékszik semmire ami este történt.”

Ezek csak a legnagyobb ellentmondások, következetlenségek meg hihetetlenségek. Tudod, lehet fikciót is írni, de a fikciónak is működnie kell. Nem kell, hogy valami igaz legyen, de legyen valós. Az írás nem olyan könnyű meló, mint gondolnánk. Mátyás fekete seregének zsoldosa pl. ne egyen lecsót a táborban.

2023. aug. 14. 07:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#1 ne legyèl beszari
2023. aug. 15. 17:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ohoho van bizony, pl. másodunokatesóm aki 19 éves.

Meg egy másik unokatesóm 38 éves milf anyukája. Kukkolni még nem volt lehetőség.

2023. aug. 17. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen rendszeresen kukkoltam sógornőm
2024. jan. 1. 03:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!