Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó a teste az enyémhez képest?
Megismerkedtem egy férfival nagyon vonzó kívűl belül vonzódom hozzá de félek ha szexre kerül majd a sor nem fogok neki tetszeni mert az ő teste túl jó az enyémhez képest.
Én alacsony kicsit husisabb vagyok ő pedig magas izmos (nem kigyúrt).
Látott már rólam szexibb képeket és azok tetszettek neki mindig bókol nekem de akkor is tartok attól nem tetszem majd neki. Van egy kis hasam , nagy mellem és nagy széles csípőm van ,ő meg azért egy kockás hasú jóképű pasi.
Talán az jó megoldás lenne ha az első szex félhomályban lenne? Vagy kár ezen aggódnom? Mert azt mondta neki ezzel nincs gondja ne kattogjak rajta de én mégis izgulok azért.

Hát valószínüleg pont ez jön be neki, husis alkat, nagy cicik. Mint rengeteg más férfinek is.
Én is pl, nemhogy dicsérjem magam, de mások szerint is kifejezetten sportos alkat vagyok, magas is. És a barátnőm mégis alacsony, 90 kg felett van. Azért, mert nagyon bejön. És volt tőle súlyosabb csajom is. Egy dologgal lehet engem is kikészíteni, ahogy előttem is írták: ha pl csak sötétben akar szexelni, nem akarja levenni a felsőjét, stb. Nagyon lohasztó szó szerint, nekem fel se állna így szerintem.
Valamit elég félre értetek... Nem sötétben szexelve akarom folyton.
Az első szexet mivel szűz vagyok inkább félhomályban szeretném csak fel kell oldódnom mellette lehet mire oda kerül a sor ez eszembe sem fog jutni majd. Nem tökéletes a testem eddig ennyire nem zavart de tetszeni akarok neki és azt akarom én is úgy jöjjek be neki ahogy ő nekem.

Istenem, mint ha magamat hallanám.
Én is összejöttem egy olyan pasival (régen) akiről azt hittem hogy szóba sem áll velem: magas, jóképű, széles vállakkal hatalmas intelligenciával, jó humorral... a nők körül rajongták.
Erre képes volt velem kezdeni: nagyon picit husi - egy olyan "faros-bögyös" torzulmánnyal.:) A fejébe vette, hogy nekem valami hatalmas szexuális kisugárzásom van.
Én meg azt sem tudtam, hogy hányadikan van elseje, nem hogy még kisugárzok.
De nem tágított. Én mondtam, hogy még felöltözve csak-csak, de levetkőzve olyan vagyok mint a Szarvaspatikában a hánytató.
És nem mertem levetkőzni, mert féltem, hogy elvesztem.
Ezt azért gyorsan kiszúrta... és nagyon nem díjazta.
Azt mondta, hogy tele vagyok gátlásokkal, nem szeretem a testemet, és ez mindennek a gátja. Én mondtam hogy "ááá, dehogy", de nem lehetett így meggyőzni. Aztán egy randin mondta, hogy megyünk fürdőbe. De hát nem is hoztam fürdőruhát! Hát, pont azért! Nudira megyünk, oda nem kell fürdőruha. a zabszem nem maradt volna a senekemben. Azán oda mentünk, nem voltak túl sokan. A pasi fél másodperc alatt megszabadult az összes textiltől ami rajta volt... Hát igen szép látvány volt. Azt mondta, hogy kövessem: az elős 5 percet cikinek fogom érezni, és ezért nehéz lesz.
Én kitaláltam mindent, csak hogy ne kelljen vetkőzni. Ezerrel sütött a Nap, és ott voltak a pucér emberek (vegyesen). Látva a huzakodásomat, nemes egyszerűséggel el kezdett szorgalmasan vetkőztetni. Kezdjek hisztizni egy nudin, hogy nem akarok meztelen lenni, mert ronda vagyok?
Hát, így történt, hogy ott álltam ahogy Anyám megszült, és valami iszonyú érzés volt - pár percig. A többiek le sem sz@rták az én meztelenségemet, mindenki természetesnek vette. A pasi megdicsérte a melleimet, meg a derekamat... És nem dőlt össze a világ! Két óra múlva már szinte fájt felöltöznöm!!! Átestem a tűzkeresztségen! (hala ennek a jóembernek!) Láttam, hogy senki sem tökéletes, hogy nem ez a meghatározó, és eddig milyen ostoba voltam! Nem az a kis nyuszi-lány jött ki a nudiról mint aki bement, hanem egy felszabadult nő!
És ugyanígy felszabadított a szex terén is: fel tudtam vállalni a vágyaimat, a "perverzióimat" és benne ebben is jó partnert találtam.
Egy év együtt-járás után megkérte a kezemet...:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!