Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl jó a teste az enyémhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó a teste az enyémhez képest?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival nagyon vonzó kívűl belül vonzódom hozzá de félek ha szexre kerül majd a sor nem fogok neki tetszeni mert az ő teste túl jó az enyémhez képest.

Én alacsony kicsit husisabb vagyok ő pedig magas izmos (nem kigyúrt).

Látott már rólam szexibb képeket és azok tetszettek neki mindig bókol nekem de akkor is tartok attól nem tetszem majd neki. Van egy kis hasam , nagy mellem és nagy széles csípőm van ,ő meg azért egy kockás hasú jóképű pasi.

Talán az jó megoldás lenne ha az első szex félhomályban lenne? Vagy kár ezen aggódnom? Mert azt mondta neki ezzel nincs gondja ne kattogjak rajta de én mégis izgulok azért.

2023. aug. 11. 14:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező: életem egyik legjobb szexuális élményét sportos férfiként pont egy olyan csajjal éltem át, mint amit te leírtál magadról.

Tudod, hogy mit csinált az ágyban? Na pont annak a fordítottját, amit te leírtál.

2023. aug. 11. 15:32
 12/26 A kérdező kommentje:

12

Már régóta randizunk nekem nincs semmiféle rózsaszín köd jól érzem magam vele és tart ameddig tart nem akarok semmit erőltetni.

2023. aug. 11. 15:34
 13/26 anonim ***** válasza:
89%

Randiztok = személyesen?

Akkor te tényleg hülye vagy. A pasas már ezer éve azt várja, hogy végre a melleid közé vesse magát, te meg azon pörögsz, hogy esetleg a kicsit nagyobb hasadat fogja figyelni.

2023. aug. 11. 15:37
 14/26 A kérdező kommentje:

15

Igen egy ideje már személyesen is találkozgatunk nagyon messze él így csak ritkán látjuk egymást.

2023. aug. 11. 15:41
 15/26 A kérdező kommentje:

4

Csak most látom a válaszod.

Nem takargatok semmi csúfságot azért annak nem mondanám de van egy nagyobb műtéti heg a hasamon.

2023. aug. 11. 15:43
 16/26 anonim ***** válasza:
86%

Pasiként mondom: semmi takargatás, nem veszem le, félhomály, stb! Nálam/velem ezt csak egyszer játszanád el, több alkalom biztosan nem lenne!

Ha régóta randiztok és így viselkednél, ezzel csak rontanál a helyzeten! Ne tedd!

2023. aug. 11. 16:07
 17/26 anonim ***** válasza:
86%
Az egyik legkisportoltabb haverom, a kimondottan kövér nőkhöz vonzódott. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy te kövér vagy, hanem azt, hogy lehet hogy pont a te alkatod jön be neki. Nekem például a vékony csajok tetszenek.
2023. aug. 11. 16:25
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Amit magadról leírtál hát az a férfiakanak a legszexibb.

Nem a csontos girhes nyakigláb gilisztás manöken alkat.

Nekem is a kicsit husis , nagyobb mell, nagy szélesebb csípő és kicsi poci.

Ez a legszebb női test ami létezik.

De jól írják előttem, ezzel nagyon eltudod szúrni ha nem tudod elengedni magad, nem leszel felszabadult vidám és jókedvű csaj.

2023. aug. 11. 17:04
 19/26 anonim ***** válasza:
67%

Jelen. Hasonló felállás, én alacsony, kicsit husibb de mellé azért elég izmos is (mert edzek nő vagyok) és pl.: a hasamat nagyon nem szeretem. Igen, kellene és akarok is (folyamatban van) fogyni, de főleg a hasam miatt. Ő meg magas, izmos (nem ilyen szanaszét szálkásított, hanem számomra maximálisnál jobban tökéletes), széles vállakkal, izmos karral stb.

Nem is értettem mit eszik rajtam, de nyilvánvalóvá vált, hogy nagyon tetszek neki és pl.: a fenekemet (amiben azért sok munka van) is sokat fogdosta. Lényeg a lényeg, hogy paráztam ettől, de úgy voltam vele, ha nem akarna velem lefeküdni nem lenne itt nálam, nem szedné le rólam a ruhámat és másrészt ha túlzottan szégyenlős leszek akkor azzal rontom el, mert az nem szexi.

Ráadásul én vele vesztettem el anno, amit ő nem akart elhinni:)

Szóval egyrészt ízlések és pofonok, másrészt szerintem a férfiaknak sokszor más a szép, mint amit mi nők gondolunk és a valóságban a normális férfiak nem feltétlen a makulátlan instamodell nőket keresik. No para. Élvezd:)

2023. aug. 11. 17:27
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
Hány éves vagy?
2023. aug. 11. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!