Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl jó a teste az enyémhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó a teste az enyémhez képest?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival nagyon vonzó kívűl belül vonzódom hozzá de félek ha szexre kerül majd a sor nem fogok neki tetszeni mert az ő teste túl jó az enyémhez képest.

Én alacsony kicsit husisabb vagyok ő pedig magas izmos (nem kigyúrt).

Látott már rólam szexibb képeket és azok tetszettek neki mindig bókol nekem de akkor is tartok attól nem tetszem majd neki. Van egy kis hasam , nagy mellem és nagy széles csípőm van ,ő meg azért egy kockás hasú jóképű pasi.

Talán az jó megoldás lenne ha az első szex félhomályban lenne? Vagy kár ezen aggódnom? Mert azt mondta neki ezzel nincs gondja ne kattogjak rajta de én mégis izgulok azért.

2023. aug. 11. 14:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%

Ahogy #1 mondja.

Voltam már 2x úgy, hogy a csajnak olyan szexuális kisugárzása volt, hogy megláttam és megőrültem, viszont valami probléma volt a testükkel, amit szégyeltek.

Mindkettővel azért ment szét, mert ment a félhomály, a nem veszem le a pólóm, a bejön e nekem így is, és persze a szex sem egy önfeledt felszabadult dolog volt, hanem egy feszült akármi (szerinted mennyire esélyes, hogy orgazmusa lesz egy nőnek, ha a szex helyett arra figyel, hogy mit lát belőle a férfi és az hogy jön be neki, meg izgul a világításon, az előnytelen szögeken, és egyébként is kb mindenen).

Mindkettőnek vége lett, pedig simán működhetett volna.

2023. aug. 11. 14:46
 2/26 anonim ***** válasza:
6%
Az ápoltságodra adjál nagyon. Egy jó testű, de nem túl pénzes fazonnal is bőven kívánatos lehetsz így is, főleg ha csak lazább kapcsolatot akar.
2023. aug. 11. 14:51
 3/26 anonim ***** válasza:
95%

"Talán az jó megoldás lenne ha az első szex félhomályban lenne?"

Jézusom, nehogy. Ezzel a feszengéssel és idegeskedéssel fogod elrontani a dolgokat, amik amúgy tök jól mennének.

A jó szexhez muszáj elhinned, hogy bejössz a másiknak. És minden jel arra mutat, hogy valóban így van: az alkatodat eddig is látta, szexibb fotókat is, rendszeresen bókol, stb. Hacsak nem titkolsz valami über brutális testi csúfságot a ruha alatt takart részeken, akkor semmi váratlannal nem fog szembesülni.

Ezt, hogy "túl jó a teste hozzám képest", felejtsd el. Az, hogy férfiként izmos vagy, egyáltalán nem jelenti, hogy a sportos izmos nők fognak tetszeni. Az ő szemében valószínűleg a nagy mell és nagy széles csípő számít nőiesnek és vonzónak.

2023. aug. 11. 14:51
 4/26 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező: miből gondolod, hogy mi férfiak:

A) hülyék vagyunk

B) vakok vagyunk

???

Amikor látok egy csajról egy képet, vagy látom őt élőben, akkor nagyon pontosan fel tudom mérni, hogy mit fogok az ágyban látni belőle. Hiába vesz fel 1 számmal bővebb pólót, hogy takarja a testét, hiába van félhomály, és nem akkor fogok meglepődni, amikor először látom ruha nélkül, azon már túl vagyok a ruhás fázisban.

Ha pedig így is megkívántam, akkor van benne valami, ami megfogott szexuálisan, teljesen mindegy, hogy micsoa, ott és akkor jobban felizgat annál, hogy foglalkozzam a kevésbé előnyös részletekkel.

2023. aug. 11. 14:55
 5/26 A kérdező kommentje:
Senki sem látott még teljesen meztelen ezért izgulok tetszeni akarok neki mert nekem ő tényleg nagyon bejön.
2023. aug. 11. 14:55
 6/26 anonim ***** válasza:
68%
Hát... azért lehet, hogy nem egy ilyen együttlétben kellene elkezdened az egészet. Nem kell rögtön hanyatt dobnod magad, kezdhetitek azzal, hogy csak egy kis kalandozás fehérneműben.
2023. aug. 11. 14:57
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Felesleges agyalás. Nem világos, vagy félhomály dönti el, működni fog-e.
2023. aug. 11. 15:00
 8/26 anonim ***** válasza:
28%

Ez a heti navít szűzlányra rárabolt a csúcspasi kérdés?

Aminek általában az a vége, hogy jól megdugja, mindegy, hogy világosban vagy félhomályban, aztán többé nem hall felőle? :)

2023. aug. 11. 15:05
 9/26 A kérdező kommentje:

Senki sem írta, hogy csúcspasi de nekem ő sokkal vonzóbbnak számít mint mondjuk én.

Egyébként egyáltalán nem vagyok szégyenlős típus de neki nagyon megakarok felelni.

2023. aug. 11. 15:25
 10/26 anonim ***** válasza:
45%

@11: akkor férfiként mondom neked, hogy 2 tanácsom van:

1) a szexbe adj bele alapit anyait, ne szégyenlősködj, pont fordítva, mutasd meg neki, hogy tudod, hogy mi a jó neked, és nem szégyenled magad. A férfiaknak ez vonzóbb, mint a takargatás.

2) ne lepődj meg, ha ebből csak egy-két este lesz, ha tényleg ennyire nagy a különbség, ahogy leírod, és nem csak a rózsaszín köd takarja el a valóságot, hogy két átlag ember vagytok.

2023. aug. 11. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!