Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valóban azt hiszi az emberek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban azt hiszi az emberek nagy része hogy aki szívbeteg az meghal szex közben?

Figyelt kérdés
Én úgy látom hogy a többség úgy látja hogy van szívbetegség azt jó'van, aki szívbeteg az fut egy kört és meghal. én 4 éves korom óta szívbeteg vagyok, 18 évesen beütött egy szövődmény és végstádiumba kerültem szívelégtelenségben. De budapesten kaptam rendes kezelést majd helyere jöttem. Nehézsúlyos edzéseket végzem (minden kardiológus rábólintott), és az állóképességem is a helyén van. Olyan ignoránsak egyesek, azt hiszik bármikor megmurdelhetek. Közben szinte menekül tőlem a halál holott nem visszakoznék ha el akarna vinni (drámai). Annyi hogy a munkáltató nem vállalja a felelősséget sok helyen hiába megtudnám csinálni. 23/f
2023. aug. 9. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, azt hisszük. GOND?
2023. aug. 9. 21:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Az mert ostobaság.
2023. aug. 9. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon fasza, leírtad a bánatod. Sírjunk veled, vagy egyedül is megtudsz küzdeni vele?

Egyébként, szerintem nem hiszi ezt az emberek nagy része, mert az emberek nagy részének eszébe se jut, hogy milyen hatással van a szex egy szívbetegre

2023. aug. 9. 21:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Fogadjunk ha nő lennék mindenki rohadt empatikus lenne, de egy férfinak semmi baja nem lehet.. Mi menjünk hódítsunk meg háborúzzunk meg mi egyéb és egy rossz szavunk ne legyen.
2023. aug. 9. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen empátiát vársz? Te írtad le, hogy szinte semmiben se gátol a betegséged.
2023. aug. 10. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!