Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Annyira dobog a szívem hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira dobog a szívem hogy nem áll fel mit tegyek?

Figyelt kérdés
Barátnő még nem jött ossze gondoltam elmegyek prostihoz hogy legyen önbizalmam,szüleimet elvittem 60km-re orvoshoz mert ügye csak nekem van jogsi a családban és ott kellett várni 2 órát addig ki néztem egy csajt akihez elmentem már km-re de annyira dobogott a szívem hogy nem állt fel.Ahova vittem őket orvoshoz ott laknak mamámék,bácsikámék sok ismerős és nagyon sokat járnak a városban és el mentünk hozzájuk a szüleimmel addig én azt adtam be hogy megyek kutyakajaért közben prostihoz mentem út közben intett is a nagybácsikám mivel megismert most az a probléma hogy menni szeretnék de félek hogy útközben találkozok velük és akkor telefonálnak is a szüleimnek hogy ,,Gyertek be sütöttünk zserbót’’ meg hasonló szövegeket,mert azt mondanám hogy edzek ami nem is arra az irányban van…Arra csak orvoshoz és látogatni járunk ezért furcsa lenne nekik ha én csak úgy arra megyek valamiért de meg is értem,azért nem merek el indulni mert egész úton azt figyelném hogy nem e találkozok velük ,ti hogy oldanátok meg a problémám?
2023. aug. 6. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Találkozom egy ismerőssel arra felé. Ennyit mondanék.
2023. aug. 6. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

A legnagyobb libidócsökkentő a stressz. Senkinek sem áll fel ha pisztolyt szorítanak a fejéhez - csak itt a pisztoly a te kezedben van azzal hogy ennyire rásprirázol.

S bocs, de hány éves vagy hogy a szüleid kikérdeznek, elszámoltatnak hogy merre jártál???

2023. aug. 6. 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodtam én is csak nem is ismerek arra senkit és ezt ők is tudják hogy csak a rokonokhoz megyünk ahová ők is jönnek
2023. aug. 6. 22:01
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Haverod lejött oda, és ezen a helyen találkoztok többen. Ennyi.
2023. aug. 6. 22:02
 5/8 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2023. aug. 6. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Haverjaid tudják xy rokonod ott van és te pont erre intéztétek a helyet. Nyugi, bármi mese jó.
2023. aug. 6. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Hát elsősorban meg kell h nyugodj mikor ilyen lányhoz indulsz fő a nyugalom és a magabiztosság ha béna is vagy őt nem érdekli legfeljebb nem mész vissza hozzá nem valószínű hogy találkoztok többet..tipp: olyan lányt válassz aki masszíroz is és előbb kérd a maszirt h oldódj egy kicsit és beszélgess vele általában jó fejek és ők is csak emberek semmi félni való nincs(én is voltam igy az elsőnél égtem h most mi van!?!de beszélgettünk megmaszirozott, feloldóttam és ment mint a karika csapás)a szülőknek meg mond azt h tovább képzésre mész😉
2023. aug. 6. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Inkább rendeld házhoz a prostit, egyszerűbb mint a bujkálás, meg kamuzás.
2023. aug. 7. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!