Előbb ültem a gepnel és a szivem felett megfajdult par percre mit tegyek?
Mozogtam de meg mindig szedulok
kicsit mi ez?mit tegyek?
Igyál teát, vizet, stb. Én van, amikor attól szédülök, hogy napokig nem iszom elég folyadékot.
Amúgy tényleg 2 tesiórátok van egy héten? Az hogy lehet, amikor kötelező a mindennapos testnevelés?
Azonnal orvos! Az a baj, hogy a szív fájdalmat nem kellene érezni. Egy kivizsgálást megér. Apró infarktus is lehetett, vagy a vérben találnak majd valamit, ami okozhatta. Vagy nem, ezt nem tudni előre.
Tudom miről beszélek, 38 évesen (15 éve) volt szívműtétem és egy lázzal kezdődött, holott a szívem volt fertőzött. Igaz két hétig tartott, mire rájött valaki, hogy mi a bajom, mert mindenem fájt mindenhol. Sok évvel a műtét után is néha fájdogál a szívem nagyon-nagyon ritkán, de ez már az orvosok szerint is normális, hiszen szétvagdosták, újravarrták. Tudom, hogyan kell kezelni, de volt már, hogy 1 órán át szenvedtem vele, mire eltűnt. Akkor azt hittem ott maradok.
A háziorvos első reakciója is az volt, hogy igyak sok vizet. Nem ez volt a probléma, nagyon nem! Jobb félni, mint megijedni. Ne kockáztass, mert a te életed. Legfeljebb azt mondják, hogy nincs semmi bajod, de ha találnak valamit, akkor hálát adsz (nekem 😂), hogy elfogadtad a tanácsot.
Előző vagyok ...
Most látom, a dátumot ... Kicsit elkéstem, de most jött fel a kérdés. Remélem nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!