Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Előbb ültem a gepnel és a...

Nyuszika1 kérdése:

Előbb ültem a gepnel és a szivem felett megfajdult par percre mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon megijedtem de elmult tenyleg csak par perc volt ez mit tegyek?mi volt ez?agodjak vagy ne?

#tegyek?agódjak?
2016. febr. 12. 19:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt meg hozza eszem h kicsit megis szedültem de semmi komoly elmult mar nincs semmi bajom mi volt ez?
2016. febr. 12. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mozgáshiány okozhatja.
2016. febr. 12. 19:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Suliba mozgok és boltba is en megyek és mozgok akkor?heti 2 szer van suliba torna.
2016. febr. 12. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, és is pont azt akartam mondani, hogy állj fel és mozogj, járkálj!
2016. febr. 12. 19:18
 5/9 A kérdező kommentje:

Mozogtam de meg mindig szedulok

kicsit mi ez?mit tegyek?

2016. febr. 12. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Igyál teát, vizet, stb. Én van, amikor attól szédülök, hogy napokig nem iszom elég folyadékot.

Amúgy tényleg 2 tesiórátok van egy héten? Az hogy lehet, amikor kötelező a mindennapos testnevelés?

2016. febr. 12. 20:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyiss ablakot,menj ki wc-re,igyál ásványvizet, egyél egy szem cukorkát,és kevesebbet gépezz.
2016. febr. 26. 17:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Azonnal orvos! Az a baj, hogy a szív fájdalmat nem kellene érezni. Egy kivizsgálást megér. Apró infarktus is lehetett, vagy a vérben találnak majd valamit, ami okozhatta. Vagy nem, ezt nem tudni előre.

Tudom miről beszélek, 38 évesen (15 éve) volt szívműtétem és egy lázzal kezdődött, holott a szívem volt fertőzött. Igaz két hétig tartott, mire rájött valaki, hogy mi a bajom, mert mindenem fájt mindenhol. Sok évvel a műtét után is néha fájdogál a szívem nagyon-nagyon ritkán, de ez már az orvosok szerint is normális, hiszen szétvagdosták, újravarrták. Tudom, hogyan kell kezelni, de volt már, hogy 1 órán át szenvedtem vele, mire eltűnt. Akkor azt hittem ott maradok.

A háziorvos első reakciója is az volt, hogy igyak sok vizet. Nem ez volt a probléma, nagyon nem! Jobb félni, mint megijedni. Ne kockáztass, mert a te életed. Legfeljebb azt mondják, hogy nincs semmi bajod, de ha találnak valamit, akkor hálát adsz (nekem 😂), hogy elfogadtad a tanácsot.

2023. aug. 7. 11:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ...

Most látom, a dátumot ... Kicsit elkéstem, de most jött fel a kérdés. Remélem nincs semmi baj.

2023. aug. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!