Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kérdezi meg sok férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi meg sok férfi egy nōtōl, hogy volt-e már négerrel?

Figyelt kérdés
Ha így lenne, kevesebbnek éreznék magukat? Tegyük fel exként látják, hogy a nōjük már egy színes bōrūvel randizik. Féltékennyé tenné ez ōket?

2023. aug. 6. 04:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9%
Így van, meg se érintenék olyan nőt, aki már volt feketével. Undorodom az ilyentől.
2023. aug. 6. 10:19
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Gondolom azok a pasikak akik nem szexel enek ilyen novel az a osszes mas rasszi not kihagynak es soha nem is fantazialtak zeszem azt fekete japan kinai vagy mas lannal???

Hmm ugye jol gondolom!

2023. aug. 6. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
12. Jol gondolod, nem tartom csak a fehér nőket izgatónak.
2023. aug. 6. 11:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Plot twist: lefekudt a exem egy néger csajjal xDDDD

Szóval ezért kérdezte annyira..az ō vágya volt

2023. aug. 14. 21:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is volt elöttem néger pasival. Azt mondta semmi extra. Bár ő nem szopta le.
2023. aug. 15. 18:01
 16/16 Mr.lucky válasza:
87%

Szerintem bunkóság ilyet kérdezni. Én nem kérdeznék ilyet senkitől.

Viszont zavarna.

Mert ha már volt ilyen sráccal

, vagy izgatja a gondolat

akkor nem tudnék megbízni benne, eleve van egy vágy amit én sohasem tudok kielégíteni. Osztozkodni meg nem akarok.

A másik az hogy, világ nézetileg zavar.

Én büszke vagyok rá hogy Európai vagyok és hogy magyar vagyok. Európa a legsokszínűbb

kontinens 4 különböző hajszín

5 különböző szemszín, sok sok

eltérő kultúrájú nemzet és sok sok nyelv. Mikor vegyes párokat látok az utcán nem gyűlöletet érzek inkább elszomorít hogy a szűkebb értelemben vett hazám Magyarország és a tágabb értelemben vett hazám Európa, átalakul és egyszer a közeli jövőben meg fog szünni létezni.

Az fehérembereken kívűl a világon nincs még olyan etnikai csoport akik önként és dalolva számolják fel önmagukat.

2023. szept. 20. 14:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!