Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg sok férfi egy nōtōl, hogy volt-e már négerrel?

Gondolom azok a pasikak akik nem szexel enek ilyen novel az a osszes mas rasszi not kihagynak es soha nem is fantazialtak zeszem azt fekete japan kinai vagy mas lannal???
Hmm ugye jol gondolom!

Plot twist: lefekudt a exem egy néger csajjal xDDDD
Szóval ezért kérdezte annyira..az ō vágya volt

Szerintem bunkóság ilyet kérdezni. Én nem kérdeznék ilyet senkitől.
Viszont zavarna.
Mert ha már volt ilyen sráccal
, vagy izgatja a gondolat
akkor nem tudnék megbízni benne, eleve van egy vágy amit én sohasem tudok kielégíteni. Osztozkodni meg nem akarok.
A másik az hogy, világ nézetileg zavar.
Én büszke vagyok rá hogy Európai vagyok és hogy magyar vagyok. Európa a legsokszínűbb
kontinens 4 különböző hajszín
5 különböző szemszín, sok sok
eltérő kultúrájú nemzet és sok sok nyelv. Mikor vegyes párokat látok az utcán nem gyűlöletet érzek inkább elszomorít hogy a szűkebb értelemben vett hazám Magyarország és a tágabb értelemben vett hazám Európa, átalakul és egyszer a közeli jövőben meg fog szünni létezni.
Az fehérembereken kívűl a világon nincs még olyan etnikai csoport akik önként és dalolva számolják fel önmagukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!