Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt kapcsolatod olyannal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt kapcsolatod olyannal akinek büdös volt a szája? Elfogadtad vagy kérted hogy mossa többet? Esetleg van ahol mindkét fél büdös?

Figyelt kérdés

2023. aug. 2. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Büdös segglyuka volt, de olyan mint a dög.
2023. aug. 2. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem, alap a tisztaság és az ápoltság.
2023. aug. 2. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy időszak, amikor párom fogyózott, akkor érezhető szájszaga volt, mert kevesebbet evett, mint a megszokott. Abban az időszakban végig használt szájvizet, gyakrabban mosott fogat is, illetve rágózott is (bár nem a szája volt büdös, hanem a gyomorszag/éhségszag jött fel). A tünetek ezzel elviselhetőek voltak, illetve másfél hónap alatt ő is megtalálta a saját diétarutinját, így sikerült az okot - a folyamatos éhséget - is megszüntetni. Az elején amikor előjött, jeleztem neki és párszor beszéltünk róla, hogy mit lehetne tenni ellene, de utána már nem szóltam érte, tudtam, láttam, hogy igyekszik mindent megtenni az ügy érdekében és hogy ez egy átmeneti állapot.
2023. aug. 2. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt. Sőt, ki is ábrándultam belőle egyből! Nézegettem egy csajt már egy ideje, láttam, hogy én is jó vagyok nála, egyszer aztán oda, mentem hozzá dumálni, olyan büdös volt a szája, hogy azt hittem behányok. Nem is foglalkoztam vele utána.
2023. aug. 2. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer a büdösszájú Gyöngyit akartam megdugni, de nem sikerült. Elhánytam magam mielőtt kufirc lett volna.
2023. aug. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!