Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom/bajunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami bajom/bajunk a dirty anál szexből?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel dirty anál szexelünk havonta. Ez egy bdsm kapcsolat, és havonta belement abba is, hogy legyen benne egy kis kaki. Ez úgy néz ki, hogy az ánuszrész lesz kakis, tehát előtte nem tisztálkodik, nem csinál beöntést. Ez engem nagyon izgat és ő meg örül, hogy boldoggá tehet engem. Viszont én hipohonder vagyok és kényszer beteg is. Sok helyen olvastam, hogy bélrendszeri fertőzések lehetnek stb., de nem igazán tudom hogy most mennyire veszélyes ez? Az aktus óvszerrel történik. Kaki evés nincs benne, de még csak szét se kenjük egymáson, csupán arról van szó, hogy a kakis ánuszrész izgat, plusz ha még pukizik is a barátnőm és max a bőrön (főleg a barátnőm bőrén) folyik kicsit. Kérdeztem a pszichológusomat, hogy és halálos betegséget is el lehet kapni a kakitól és mit? Ekkor mondta az E-kolit. De én nem nagyon látom, hogy halálos lenne, meg nem jellemző ilyen fertőzés Magyarországon. Olvastam, hogy lehet súlyosabb szövődménye az E-kolinak, de ennyi erővel az influenzának is. Komolyan lehet valami súlyos bajom az óvszeres dirty análból? Vagy ha kicsit olyan leszek máshol? Azt megértem, ha megenném vagy óvszer nélkül a húgycsövembe kerülne, hogy az nem jó, de ettől miért lehet baj? Nagyon izgat, nagyon szeretem, de egyben félek is. Hepatitis A ellen be vagyok amúgy oltva.

2023. júl. 30. 21:49
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
58%
#40 Na persze, véletlenül kerültél ide, pont a szexualitás kategóriába, pont egy dirty anál kérdéshez, úgy hogy 18+-os kérdések nem is kerülnek bele a véletlen kérések közé. Ezt senki nem fogja elhinni neked. Valld be, hogy izgatja a fantáziád a kakievés, te kis látens kakifétishes.
2023. nov. 28. 13:42
 42/44 anonim ***** válasza:

Ahhww de imadlak 37-es....

Inkabb valld be nyugodtan ugy sem tudja senki kivagy. Ilyen hulyesegekkel akarsz beetetni. Kemeny vagy.

2023. nov. 28. 19:06
 43/44 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem lett semmi bajom pedig rendszeresen kihúzom a barátnőmből a kakit. Inkább az új kapcsolatoknál szokott gond lenni amíg a bacijaink összeszoknak. Ezért aztán nagyon monogám vagyok, nem cserélgetem a páromat.
2023. dec. 26. 01:08
 44/44 anonim ***** válasza:

Kérdező.

Esőkabátban megázik a ruhád?

Hipohonder vagy és be is látod. Akkor, hogyan nem tudod felfogni, hogy gumiban nem lesz bajod?

Inkább a hipohondriádat kezeltesd. Előrébb leszel.

2023. dec. 26. 04:36
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!