Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom/bajunk a dirty anál szexből?

Az ecoli valós dolog egészséges embereknél is. De azon kívűl is sok minden..( Heaptitis A-B, infulenza, agyhártya hyulladás ). Óvszerben ennek kicsi a valószínűsége.
A higéniára aktus után nagyon figyeljetek és nem lessz gond.

Magamból indulok ki, bocs.
Én kb 15 éve játszom ezzel, így úgy, hol lánnyal, ha találtam régen akit ez is izgat, ha meg nem volt, akkor egyedül. Nem vesézném ki, mi minden történt, de semmi bajom nincs.
És igen, nem ettem, vagy nyeltem le, de volt hogy a számban landolt, na és ?
Akkor amikor egy csodás csaj pisil az arcom felett és franciázik, majd elindul a popsija, nekem brutál élmények voltak. És pont.
És hangsúlyozom, nem ettem, nyeltem le. És így sem lett bajom. És még gumit se használtunk.

Semmi bajotok nem lesz! En meg is eszem, sot gumi nelkul csinaljuk.
Egyszer sem volt bajunk. A jatek utan minden fertotlenitve van stb. Ennyi, nem kell ezt tul gondolni. Privatban meselek tobbet.

Ennyi idióta hozzászólást.. ha nem tudjátok ez hogy megy minek írtok???
A kisgyerekek simán benyulnak kaki újjal a saját szájukba és mégse halnak bele...vagy mikor cserélik a pelenkát gyereknél ahol tiszta szar minden szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy bele lehet halni...
En is csináltam dirty analt gumi nélkül semmi bajom nem lett. Nyaltam ki feneket is es nem haltam bele. Előtte utána fürdés tisztálkodás stb.

Én már sokszor ettem kakit, több nő párom is volt, aki telikakilta a számat. Semmi bajom nem volt eddig. De tény, hogy ez csak akkor működhet, ha mindketten extrán figyeltek a higiéniára, előtte-közben-utána, és akkor kicsi a valószínűsége a betegségeknek.
A sok értelmetlen hozzászólóval ne is foglalkozz, ebben az országban sokszor a sima szex is tabu sok helyen, nemhogy a kicsit bizarabb fétisek. De szerencsére sok ilyen csoport van, ahol segítenek, hogy okosan csinálva, a lehető legkisebb veszélyekkel éld ki ezeket a vágyaidat.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!