Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom/bajunk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami bajom/bajunk a dirty anál szexből?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel dirty anál szexelünk havonta. Ez egy bdsm kapcsolat, és havonta belement abba is, hogy legyen benne egy kis kaki. Ez úgy néz ki, hogy az ánuszrész lesz kakis, tehát előtte nem tisztálkodik, nem csinál beöntést. Ez engem nagyon izgat és ő meg örül, hogy boldoggá tehet engem. Viszont én hipohonder vagyok és kényszer beteg is. Sok helyen olvastam, hogy bélrendszeri fertőzések lehetnek stb., de nem igazán tudom hogy most mennyire veszélyes ez? Az aktus óvszerrel történik. Kaki evés nincs benne, de még csak szét se kenjük egymáson, csupán arról van szó, hogy a kakis ánuszrész izgat, plusz ha még pukizik is a barátnőm és max a bőrön (főleg a barátnőm bőrén) folyik kicsit. Kérdeztem a pszichológusomat, hogy és halálos betegséget is el lehet kapni a kakitól és mit? Ekkor mondta az E-kolit. De én nem nagyon látom, hogy halálos lenne, meg nem jellemző ilyen fertőzés Magyarországon. Olvastam, hogy lehet súlyosabb szövődménye az E-kolinak, de ennyi erővel az influenzának is. Komolyan lehet valami súlyos bajom az óvszeres dirty análból? Vagy ha kicsit olyan leszek máshol? Azt megértem, ha megenném vagy óvszer nélkül a húgycsövembe kerülne, hogy az nem jó, de ettől miért lehet baj? Nagyon izgat, nagyon szeretem, de egyben félek is. Hepatitis A ellen be vagyok amúgy oltva.

2023. júl. 30. 21:49
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:

Az ecoli valós dolog egészséges embereknél is. De azon kívűl is sok minden..( Heaptitis A-B, infulenza, agyhártya hyulladás ). Óvszerben ennek kicsi a valószínűsége.

A higéniára aktus után nagyon figyeljetek és nem lessz gond.

2023. júl. 31. 09:27
 12/44 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy valós dolog?
2023. júl. 31. 12:52
 13/44 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy minden ember bélrendszerében van ecoli.
2023. júl. 31. 14:35
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

Magamból indulok ki, bocs.

Én kb 15 éve játszom ezzel, így úgy, hol lánnyal, ha találtam régen akit ez is izgat, ha meg nem volt, akkor egyedül. Nem vesézném ki, mi minden történt, de semmi bajom nincs.

És igen, nem ettem, vagy nyeltem le, de volt hogy a számban landolt, na és ?

Akkor amikor egy csodás csaj pisil az arcom felett és franciázik, majd elindul a popsija, nekem brutál élmények voltak. És pont.

És hangsúlyozom, nem ettem, nyeltem le. És így sem lett bajom. És még gumit se használtunk.

2023. júl. 31. 14:46
 15/44 anonim ***** válasza:

Semmi bajotok nem lesz! En meg is eszem, sot gumi nelkul csinaljuk.

Egyszer sem volt bajunk. A jatek utan minden fertotlenitve van stb. Ennyi, nem kell ezt tul gondolni. Privatban meselek tobbet.

2023. aug. 4. 23:17
 16/44 anonim ***** válasza:
62%

Ennyi idióta hozzászólást.. ha nem tudjátok ez hogy megy minek írtok???

A kisgyerekek simán benyulnak kaki újjal a saját szájukba és mégse halnak bele...vagy mikor cserélik a pelenkát gyereknél ahol tiszta szar minden szóval hagyjuk már ezt a hülyeséget hogy bele lehet halni...

En is csináltam dirty analt gumi nélkül semmi bajom nem lett. Nyaltam ki feneket is es nem haltam bele. Előtte utána fürdés tisztálkodás stb.

2023. aug. 13. 15:57
 17/44 anonim ***** válasza:
Azta.
2023. aug. 24. 19:34
 18/44 anonim ***** válasza:
Mi is csináltunk hasonlókat,sőt gumi nélkül. Soha,semmi baj nem lett.L.
2023. szept. 7. 08:37
 19/44 anonim ***** válasza:

Én már sokszor ettem kakit, több nő párom is volt, aki telikakilta a számat. Semmi bajom nem volt eddig. De tény, hogy ez csak akkor működhet, ha mindketten extrán figyeltek a higiéniára, előtte-közben-utána, és akkor kicsi a valószínűsége a betegségeknek.

A sok értelmetlen hozzászólóval ne is foglalkozz, ebben az országban sokszor a sima szex is tabu sok helyen, nemhogy a kicsit bizarabb fétisek. De szerencsére sok ilyen csoport van, ahol segítenek, hogy okosan csinálva, a lehető legkisebb veszélyekkel éld ki ezeket a vágyaidat.

2023. szept. 15. 22:59
 20/44 anonim ***** válasza:
Én ugyan megenni nem eszem meg, de sokszor csinálom a páromnak popsiba és olyankor van, hogy szó szerint a "szart is kikúrom" belőle. Olyankor nekem is szaros a péló és az ő ánuszán is szétmaszatolódik. De azért nem mindennapos az ilyen, mert nálunk ez inkább a véletlen műve nem pedig ezt akarjuk. Engem ez nem vonz, de maga a segg, a végbél az a kedvenc fétisem nekem is.
2023. okt. 10. 14:50
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!