Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami bajom/bajunk a dirty anál szexből?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel dirty anál szexelünk havonta. Ez egy bdsm kapcsolat, és havonta belement abba is, hogy legyen benne egy kis kaki. Ez úgy néz ki, hogy az ánuszrész lesz kakis, tehát előtte nem tisztálkodik, nem csinál beöntést. Ez engem nagyon izgat és ő meg örül, hogy boldoggá tehet engem. Viszont én hipohonder vagyok és kényszer beteg is. Sok helyen olvastam, hogy bélrendszeri fertőzések lehetnek stb., de nem igazán tudom hogy most mennyire veszélyes ez? Az aktus óvszerrel történik. Kaki evés nincs benne, de még csak szét se kenjük egymáson, csupán arról van szó, hogy a kakis ánuszrész izgat, plusz ha még pukizik is a barátnőm és max a bőrön (főleg a barátnőm bőrén) folyik kicsit. Kérdeztem a pszichológusomat, hogy és halálos betegséget is el lehet kapni a kakitól és mit? Ekkor mondta az E-kolit. De én nem nagyon látom, hogy halálos lenne, meg nem jellemző ilyen fertőzés Magyarországon. Olvastam, hogy lehet súlyosabb szövődménye az E-kolinak, de ennyi erővel az influenzának is. Komolyan lehet valami súlyos bajom az óvszeres dirty análból? Vagy ha kicsit olyan leszek máshol? Azt megértem, ha megenném vagy óvszer nélkül a húgycsövembe kerülne, hogy az nem jó, de ettől miért lehet baj? Nagyon izgat, nagyon szeretem, de egyben félek is. Hepatitis A ellen be vagyok amúgy oltva.
Csajkent ez izgato nekem (az evés nem) úgyhogy aki akar beszélni róla az írjon
2023. okt. 14. 12:29
22/44 anonim válasza:
" Én már sokszor ettem kakit, több nő párom is volt, aki telikakilta a számat. Semmi bajom nem volt eddig. De tény, hogy ez csak akkor működhet, ha mindketten extrán figyeltek a higiéniára, előtte-közben-utána, és akkor kicsi a valószínűsége a betegségeknek. "
Áruld már el kérlek, hog, ha téged szájba kullantanak milyen higéniára kell figyelni előtte-közben-utána???
Vagy vegyük az anált. Ott milyen higéniára kell figyelni, mikor kulás lesz minden?
Higénia- Sz@r
Nekem ez a kettő valahogy nincs kontextusba. Vagy csak én nem értem.
2023. nov. 12. 00:07
23/44 anonim válasza:
22-es
Igen csak te nem erted.
Evek ota csinalom en is es semmi bajom nincs! Pedig aztan en extrem modon csinalom!
2023. nov. 12. 15:59
24/44 anonim válasza:
Értem én. Csak az összefüggést nem találom a higénia és az ürülék között. Azért kértem, hogy magyarázd már el kérlek. Nem bántás a célom, csak kíváncsi vagyok.
2023. nov. 12. 16:14
25/44 anonim válasza:
Nyilvan a mindennapjamit nem szarral a pofamban elem.
Az a par ora amit ezzel tolt az ember nem veszelyes. Elotte is tisztalkodik az ember meg utana is.
En peldaul fertotlenito hatasu szerekkel furdok stb. Ahol tortent a tema ott is takaritas es fertotlenites.
A szamat is alaposan kimosom, kifertotlenitem.
2023. nov. 12. 16:52
26/44 anonim válasza:
25-ös: Fú baszki, te más ember szarával a gyomrodban és a beleidben jössz-mész, dolgozol, boltban jársz, tömegek között mozogsz.. undorító! Netán bemész egy étkezdébe ép kaját is enni? Felböfögöd a szart és szarszag árad a szádból, másnak az étvágya elmegy! Az ilyen beteges dolgokat sosem értem. Análba én is tolom bármelyik nekem tetsző lánynak, nem finnyáskodok, nem húzok gumit, ha szaros lesz a péló kicsit elnézem, mert belefér, de megenni, bezabálni a SZART, a bélsarat és így létezni hát valami förtelem. Remélem nem érintkezel egy emberrel sem. A szarban féregpeték is lehetnek, E-coli még hagyján, de a féreg a szívbe, tüdőbe is eljuthat onnan és a májba is lepetézhet, ott döglesz meg majd, meglátod! Kifogsz egyszer egy gilisztás qrvát és véged...
2023. nov. 13. 13:11
27/44 anonim válasza:
26-os koszi hogy leirtad ezeket! Nagyon ravagy porogve! Csak nem te is erre vagysz! Lehet ma is talalkoztunk, elmentel mellettem!
2023. nov. 13. 18:37
28/44 anonim válasza:
27-es: majd lesz tőle bajod mondom én, várd ki a végét. Dehogy vágyom arra. Imádom a női feneket, annak mindenével együtt, de egyetlen ember székletét se enném meg semmi pénzért. Te hamarosan májrákban halsz meg attól tartok. Rengeteg mérget, káros anyagot viszel be a szervezetedbe, ergo más salakanyagait, amit kidobott a szervezete. Érrendszered is hamarosan tönkre megy, előbb, mint egy 50 éves láncdohányosnak. Ez nem trágya mint a zöldségnek a lószar ember... Ez méreg az embernek.
2023. nov. 13. 19:49
29/44 anonim válasza:
Rendben van! Legyen igy!
De meg mindig nem ertem miert porogsz ezen. Nem a te eleted ennyi. Ne foglalkozz egy szamodra ismeretlen emberrel.
2023. nov. 13. 20:53
30/44 anonim válasza:
Attól még valóban járkálhatsz mellettem is és foghatsz meg dolgokat a kezeddel, amibe belekrákogtál és bélsaras. Kifertőtleníteni nem tudod a szádból, se hypot, se domestost, se sósavat nem ihatsz, de pálinkával ha öblögetsz, az talán segít. Viszont akkor sem értem meg mi a jó ebben, hogy lehet megenni az ürülékét valakinek... még ha kefélgetsz egy női popót azt mondom simán, de a székletet enni belőle.. na mindegy, én nem kívánok rosszat neked, ne legyen így amit írtam, csak gondolkozz is mielőtt cselekszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!