Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezik? Esetleg szexuális tartalmú?
Figyelt kérdés
Rátaláltam egy index fórumra ahol emberek arról beszélgetnek,hogy kinek mikor kell pisilnie és hogyan tartja vissza és miért nem megy ki? Ilyen tényleg létezik vagy ezek az emberek csak trollkodnak? Esetleg valami szexuális jellege van? (Ezért raktam ebbe a kategóriába)2023. júl. 30. 21:26
1/5 anonim 

válasza:

Az indexen milyen kategóriában van ez?
2/5 A kérdező kommentje:
"Hölgyek,urak, szex" kategóriában
2023. júl. 30. 21:43
3/5 anonim 

válasza:

Prosztata nagyobbodás kategória.
4/5 erogeen 

válasza:

Én is olvasgatom és írok is régóta a pisis index fórumba. Tényleg van ilyen. Ott tévő néhány taggal korábban sikerült dumálnom, szóval ez nem kamu. Sok embernek ez a fétise, velem együtt. Tartogatás, bepisilés... aztán, ha lenne hozzá partner, akkor csodálatos egyéb játékokra lenne lehetőség. F
5/5 A kérdező kommentje:
#3 kössz a semmit, ment a piros X
#4 neked viszont tényleg köszönöm a választ, nem is tudtam hogy ilyen létezik eddig
2023. júl. 31. 16:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!