Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagy ügy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagy ügy a szex?

Figyelt kérdés

Van pár nő ismerősöm akik már hosszú évek óta egyedülállók és legjobb tudomásom szerint nem is feküdtek le senkivel ez idő alatt.

Mindig kérdezem, hogy hogy mennek a randik de állandóan csak az jön vissza, hogy "Hát szerintem ez csak meg akar d.gni".

Igazából sosem értettem, hogy mi ebben a rossz. Mindig olyan hangsúllyal mondják ezt, mintha legalább bántani akarnák őket, holott ők is ugyanúgy belementek a randiba tehát volt gusztusuk az illetőhöz és feltehetőleg a pasi sem volt már együtt időtlen idők óta nővel és a szex utáni vágy egy teljesen egészséges dolog nem valami deviancia.

Annó az egyiknek én is udvaroltam, össze is akartam vele jönni de mondta, hogy úgy nem vállal be, hogy én sokszor napokig nem is mennék haza a munkámból kifolyólag.

Persze a jó viszony megmaradt. Mindig kérdezem is, hogy mi újság pasik terén de már harmadik éve ugyanott tart.

Mivel jóban vagyunk ezért egyszer felajánlottam neki, hogy ha ő ettől jobban érzi magát akkor csinálhatnánk de mondta, hogy rám csak barátként tekint.

Én sem rajongok a "barátság extrákkal" típusú kapcsolatokért de őszintén nem értem miért jobb ezt a vágyat egy pár műanyag kacattal kielégíteni, mint mondjuk velem aki bejön neki és még bírjuk is egymást.

2023. júl. 30. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Mivel a nő az, aki teherbe eshet, ezért rohadtul meg kell válogatni kivel fekszik össze. Még akkor is, ha nem akar gyereket, mert nincs 100%-os védekezés. Másrészről nemi betegségek terén is a nő szívhatja meg jobban, és az óvszer sem mindenható ezek ellen.

Így, amelyik pasinak a dugás a legfontosabb, abban elég nehéz megbízni, hogy nem b.ssza szét valamivel a nő életét és egészségét. Akár szándékosan, akár úgy, hogy nem is tud róla.

2023. júl. 30. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
3%
A nők szexuális vágya meg sem közelíti a férfiakét, számukra ez nem fontos. Csak ugy az élvezetért nem akarnak szexelni, az nekik nem sokat jelent.
2023. júl. 31. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
A nők 90%-a csak a férfiak 10%-ára vágyik őszintén.
2023. júl. 31. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!