Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek miért olyan nagy ügy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan nagy ügy a szex?

Figyelt kérdés

Van pár nő ismerősöm akik már hosszú évek óta egyedülállók és legjobb tudomásom szerint nem is feküdtek le senkivel ez idő alatt.

Mindig kérdezem, hogy hogy mennek a randik de állandóan csak az jön vissza, hogy "Hát szerintem ez csak meg akar d.gni".

Igazából sosem értettem, hogy mi ebben a rossz. Mindig olyan hangsúllyal mondják ezt, mintha legalább bántani akarnák őket, holott ők is ugyanúgy belementek a randiba tehát volt gusztusuk az illetőhöz és feltehetőleg a pasi sem volt már együtt időtlen idők óta nővel és a szex utáni vágy egy teljesen egészséges dolog nem valami deviancia.

Annó az egyiknek én is udvaroltam, össze is akartam vele jönni de mondta, hogy úgy nem vállal be, hogy én sokszor napokig nem is mennék haza a munkámból kifolyólag.

Persze a jó viszony megmaradt. Mindig kérdezem is, hogy mi újság pasik terén de már harmadik éve ugyanott tart.

Mivel jóban vagyunk ezért egyszer felajánlottam neki, hogy ha ő ettől jobban érzi magát akkor csinálhatnánk de mondta, hogy rám csak barátként tekint.

Én sem rajongok a "barátság extrákkal" típusú kapcsolatokért de őszintén nem értem miért jobb ezt a vágyat egy pár műanyag kacattal kielégíteni, mint mondjuk velem aki bejön neki és még bírjuk is egymást.

2023. júl. 30. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Kinek mi. Nekik ez fontos szempont. Nekem más a fontos...
2023. júl. 30. 16:14
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Van akinek nem rossz. Nekem van olyan lány barátom, aki simán benne van, ha olyan a pasi
2023. júl. 30. 16:19
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ő azt várja, hogy "küzdjenek" érte, de nem akárki, hanem egy olyan férfi aki egy hosszú listányi másik dolognak is megfelel. Az ilyen típusú nőknek csak egy pipa a listán az, hogy bejössz-e vagy nem.
2023. júl. 30. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Mert egyszerűen a szexuális kultúra ha eltérő két ember között, nem lesz jó a szex.

Nőként nem megyek bele alkalmi szexbe, mert nem fogok kielégülni. :/

Ez pont ilyen..

2023. júl. 30. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Mert normális értékrendszerük van.
2023. júl. 30. 16:35
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Mert mindenki túl magasra tartja magát a valósághoz és a másikhoz képest , tipikusan Alekosz tünetegyüttesben kinlódnak .Adott egy ostoba de okoskodó ember aki önmagában semmiben sincs tisztában de extra kivánságlistát tesz ki még hírességekkel szemben is . Miközben ő egy lepukkadt 40es alkoholista ficsúr , akitől minden 4. polgár jobban fest . De azzal kérkedik mennyi fizetős csajjal volt eddig ahány médiacsatorna létezik mindegyikben lejáratta magát sirankozva ő mekkora party de bárkihez fordul mind elhajtja a tetves genyába .
2023. júl. 30. 16:44
 7/13 anonim ***** válasza:
80%
Annyira mégsem jössz be neki.🤷‍♀️
2023. júl. 30. 16:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet. De mondjuk akkor nem értem annak idején minek állt le velem, mint lehetséges párjával.
2023. júl. 30. 16:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#8: Mert egyrészt nem akart megbántani, másrészt sok nő úgy van ezzel, hogy majd "kialakul" Aztán meg kiderül, hogy mégse alakult semmi.
2023. júl. 30. 16:54
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
Talán már áll párévnyi párkapcsolat egy ilyen nő mögött. Nem akar olyan emberre időt pazarolni, kai az egyik nap van, a másikon - pl. amikor kéne - nincs. Hogy a teszem azt 3 évben hogy oldja meg a szexuális életét, azt nem tudom. Gondolom nem is mindenki köti mások orra alá. Én ismerek olyan nőket, akik évekig jól elvoltak/vannak szex nélkül is. Férfiakat is.
2023. júl. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!