Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első ottalvásnál miért izgulok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első ottalvásnál miért izgulok ezen?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, hogy egy férfival együtt töltöm az éjszakát én szűz vagyok de igazából nem az első szexen aggódom leginkább, mert vonzódom hozzá ,megbízom benne így biztosan jó lesz vele.

Hanem más az ami miatt aggódom.

Kérlek ne nézzetek hülyének de ami miatt izgulok az az, hogy ha rámjönne a nagy wc-zés nála akkor nem lesz e kínos? Tudom mindenki kakil meg ez természetes de én másnál mindig rosszul érzem magam ha mosdóba kell mennem

Három napig leszek nála szóval biztos használnom kell a fürdőszobát. Hogy ne stresszeljek ezen? Annyira természetes közben meg olyan kellemetlen.

2023. júl. 28. 10:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy lépés a szorongásod csökkentésére: Amikor indulsz, Valami zenét vagy TV-t kapcsolj be és mondd is meg, azért teszed, hogy ne hallja. (Ha normális és megértö akkor nem fog semmit kérdezni, nem tesz megjegyzést.
2023. júl. 28. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
12%

11:

Pontosan ugyanezt akartam javasolni! Ja és nyugi, csak a kapcsolat eleje ilyen, egy év múlva már simán fingóversenyt rendeztek majd egymás között egy jó bableves után. :DD

2023. júl. 28. 14:50
 13/23 A kérdező kommentje:

12

Felőlem pukizhat most is és engem az sem zavar ha elmegy kakilni én vagyok aki saját maga miatt aggódik.

Pedig tényleg ezen nem kéne.

2023. júl. 28. 14:55
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
Férfiként nagyon örülnék, ha nálam menne el kakilni a partnerem. Ez azt jelentené, hogy teljesen el tudta engedni magát a társaságomban.
2023. júl. 28. 17:27
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
A csobbanás ellen a titok hogy raksz wcpapirt a wcbe mielőtt jönne az adag és ha az vizes lett akkor még raksz utána.
2023. júl. 28. 22:01
 16/23 A kérdező kommentje:

15

Kiskorom óta így csinálom nem a csobbanás ami miatt aggódom hanem más puki, kaki hangok miatt de próbálok ezen nem stresszelni ennyit.

2023. júl. 29. 09:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem fogja zavarni, hidd el, úgyhogy nincs mirt aggódni. Persze tudom, hogy ez nem így működik, hogy csak úgy döntesz, hogy nem izgulsz, de próbáld meg. Ha meg nem sikerül, túl kell lenni az eseten, és utólag nem lessz belőle semmi, ahogy már írtam.
2023. júl. 29. 19:52
 18/23 Senior Séf ***** válasza:
66%
Tudod, kérdező, kisbaba korodban olyan penetráns végtermékkel raktad tele a pelust, hogy még a második szomszédnak is csípte a szemét, amikor anyud tisztába tett. És anyud bármennyire is imádott téged, egy pillanatra az ő arcára is kiült az undor. Te pedig a legfogékonyabb korban voltál, és rögzült benned, hogy az altesti funkciók undort keltőek. És ezt baromi nehéz levetkőzni. De most, hogy tudod, honnan ered, talán könnyebb lesz ezt megtenni.
2023. júl. 30. 15:01
 19/23 A kérdező kommentje:

18

Azta ez mekkora butaság...

De legalább jót nevettem köszi.🤣

2023. júl. 30. 18:00
 20/23 Senior Séf ***** válasza:
A tudatlanságod korántsem nevetésre, mint inkább sírásra predesztinál, kedves kérdező. De sebaj. Ez a dolgok rendje. A 16 éves emberpalánta ménkű nagy élettapasztalatával rendelkezel, mint ahogy 48 évvel ezelőtt, amikor én voltam 16, én is kíméletlen magabiztossággal tudtam a nagy semmit.
2023. júl. 31. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!