Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első ottalvásnál miért izgulok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első ottalvásnál miért izgulok ezen?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első, hogy egy férfival együtt töltöm az éjszakát én szűz vagyok de igazából nem az első szexen aggódom leginkább, mert vonzódom hozzá ,megbízom benne így biztosan jó lesz vele.

Hanem más az ami miatt aggódom.

Kérlek ne nézzetek hülyének de ami miatt izgulok az az, hogy ha rámjönne a nagy wc-zés nála akkor nem lesz e kínos? Tudom mindenki kakil meg ez természetes de én másnál mindig rosszul érzem magam ha mosdóba kell mennem

Három napig leszek nála szóval biztos használnom kell a fürdőszobát. Hogy ne stresszeljek ezen? Annyira természetes közben meg olyan kellemetlen.

2023. júl. 28. 10:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Igen ez természetes dolog. Fiatalon mindenki elgondolkozik ezen, de nem éri meg hidd el. Ő is fogja használni 3 nap alatt a mosdót nem csak te.
2023. júl. 28. 10:11
 2/23 A kérdező kommentje:

1

Nem vagyok annyira fiatal már.

Húszas éveim közepén járok de nekem mindig kellemetlen amúgyis máshol wc-re menni.

Hogy hallhatják stb...

2023. júl. 28. 10:17
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Mivel írod is, hogy mindenképp sor fog kerülni rá, ezért felesleges ezen aggódni. Nem tudsz ellene mit tenni (nem mintha kellene).
2023. júl. 28. 10:44
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az aktus/lefekvés előtt fürödjél, mosd meg magad ott lenn, hátul is.
2023. júl. 28. 10:59
 5/23 A kérdező kommentje:

4

Ezzel most ne haragudj de újat nem mondtál, a tisztálkodás alap dolog. Mondjuk a kérdéshez meg köze sincs ennek.

2023. júl. 28. 11:29
 6/23 anonim ***** válasza:
13%
megnyitod csapot, zuhanyt. egyébként mázlista pasi, biztos kis csinos vagy. :(
2023. júl. 28. 11:31
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
én is így vagyok vele pasiként, ezért nem is szeretek annyira sok napra elutazni... amúgy tegyél be zenét vagy ilyenek, nekem az valamennyire segít
2023. júl. 28. 11:47
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Ez ilyen dolog, senki sem szeret másnál nagy wc-ézni, akárhogy haktogatjuk, hogy hát ez természetes, nincs ebben semmi, mégis csak kellemetlen másnál. Na de ez van le kell győzni ezt az érzést és imádkozni, hogy ne az legyen, hogy minél halkabbak akarunk lenni és pont akkor szól olyat, hogy egy ágyü csak cincog ahhoz képest, meg persze, hogy legyen valami légfrissítő is ami még kibír legalább egy-két fújást. :)
2023. júl. 28. 12:47
 9/23 A kérdező kommentje:

9

Viszek légfrissítőt a biztonság kedvéért neki nehogy ne legyen véletlen.😄

Hát próbálom halkan dehát tudjuk ez nem mindig megy az embernek.

Olyan kellemetlen de muszájnak meg muszáj.

2023. júl. 28. 13:01
 10/23 anonim ***** válasza:
72%
Mmegnyithatod a csapot, hallgathattak zenét, mehet a tévé, ne csinálj belőle problémát. No meg gondolj bele, ha ő megy ki a slozira, és véletlen hallasz egy pukit vagy csobbanást, simán átlépsz rajta. Hidd el, fordítva ugyanígy lesz.
2023. júl. 28. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!