Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legfurcsább szexuális élményed?

-A38 hajóval szemben, az elte parkolóban szopatni egy csajt, pénzért.
-Unokatesómat megdugni terhesen

utolsó éjszakai buszra vártam és odajött hozzám egy ukrán lány akinek ugyanaz a keresztneve mint nekem (én is lány vagyok) és rám mászott és a buszon nem tudom biztosan hogy meg is ujjaztam vagy csak akartam-e. ez még a háború előtti békeidőkben volt a kovid után. nem emlékszme az arcára sem csak tudom hogy egy környéken lakunk és meg akartam adni a számomat de lefagyott a telefonja én meg már szálltam le
kempingben szexeltem a volt barátnőmmel többször is (zuhanyzóban, sátorban, random egy pléden...)
egyszer majdnem felhívott magához egy nagyon jó csaj egy gay partin de végül meggondolta magát mert bipoláris és hónapok óta nem takarított annyira ronda állapotok vannak a szobájában
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!