Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok titeket szeretnélek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket szeretnélek kérdezni! 12,5 cm - es farokkal élvezitek a sexet ? Vagy ez a méret már nem kielégítő számotokra? Őszinte válaszokat.

Figyelt kérdés
ma 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Több okból sem... ha ezt kérdezed akkor valószínűleg nagyon tapasztalatlan vagy a szexben, ergo nincs meg az a rutinod, képességed hogy tudd hogy kell használni normálisan.
ma 16:36
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Ezeknek a farokméregető pusztulatoknak hogy nincsen jobb dolguk minden nap ez nemigaz
ma 16:39
 3/11 A kérdező kommentje:
1es nem arra vagyok kíváncsi hogy szerinted mennyi tapasztalatom van sexben ...de köszönöm hogy ezt egy kérdés alapján így el tudtad rögtön dönteni.Sexben több minden számít nem pusztán a farok mérete ezzel tisztában vagyok, én csak arra vagyok kíváncsi hogy ha minden tényezőt kizárunk és csak a méretet nézzük egy nő lefeküdne - e egy ilyen pasival szívesen vagy nem...
ma 16:52
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nem elég. Bocsi. Minimum átlagos azért legyen meg, de inkább nagyobb.
ma 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

* szex

Nekem nem lenne túl jó, de ez én vagyok.

ma 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
#3 nem lehet minden tényezőt kizárni, mert az ember nem csak egy nettó két lábon járó phasz. Pont hogy a "minden egyéb tényező" a döntő, nem pedig az a +/- pár cm.
ma 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha vonzó és jóképű vagy, normál testalkattal, akkor élvezhető vagy, ha nem sül el 1-2 perc alatt. Hajlandó vagy simogatásra, csókra akkor egész jó lehet.
ma 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Nekem pont a 12-13 cm az ideális hosszra, mert ez az a méret, amivel semmilyen pózban és a ciklusom semelyik időszakával nem lehet azzal fájdalmat okozni, hogy a partnerem telibe találja a méhszájamat.

Hüvelyi orgazmusom simán lenne kisebb mérettel is, mert ahhoz a hüvelybemenettől kb. 4 cm-re található G-pontomat kell izgatni. A kisebb méretnek legfeljebb annyi hátránya lenne, hogy bizonyos pózokban a páromtól igényelne nagyobb ügyességet, hogy hevesebb szex közben ne csúszkáljon ki.

ma 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
19%
#8 A 12 centi is simán kicsúszik. Ebből látszik, hogy nem nő vagy.
ma 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem élvezzük ekkorával. Most megnyugodtál?
ma 19:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!