Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legfurcsább szexuális élményed?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 22:01
2/13 anonim 

válasza:

Egy biszex nővel a BDSM kikötözős átélése, ami izgató volt.
3/13 anonim 

válasza:

Egy parkbna szpattam zatna popsidgas, a csaj orjongve kialtotta h ez az kemenyebben jol csinalod, majd egy par hetre ra mar meg se akart ismerni pedig gondoltan lehetne meg egy hasonlo. Es az ido elore haladtaval kicsit elgondolkoztam h ez most tenyleg megtortent e annyira elhitette a csaj h sose talakoztunk h elkezdtem elhinni 😄
4/13 anonim 

válasza:

Utszéli rosszlány helyen egy srác ajánlgatta az anyját (fotosorozattal), aki nem tudott kijönni mert gyakran vannak szédülös rosszullétei. Ennél vadabb?
5/13 anonim 

válasza:

Jóbarátommal, nem durvulós, sörözős péntek este, otthoni melegítés után, egy szórakozóhely, de nem disco, lassú volt a kiszolgálás, és a sör is alig volt hideg, egy csaj mondta, hogy akkor menjünk, hívott, taxit, elmentünk hozzá, vett piát, mindent ő fizetett, és amikor már alakult az este, mondta, hogy egymás után mind a ketten kapjuk el... Meg is történt, de nem akarok felvágni, szóval sosem csináltam ilyet.
6/13 anonim 

válasza:

Azon gondolkodtam, hogy vegyem ra mindket sracot, hogy buli utan igyunk meg meg valamit.. 😊
8/13 anonim 

válasza:

Egy részeg éjszaka után egy franciaágyon ébredtem meztelenúl két csaj munkatársam között.
Semmire nem emlékeztem az estéből, csak arra hogy együtt ittunk, majd filmszakadás. Kérdeztem hogy mi történt, azt mondták titok.
Azelőtt sem és azóta sem volt alkalmam hármasra pedig fantáziám. Erre semmire nem emlékszem.
9/13 anonim 

válasza:

Németországban voltam egy falusi fesztiválon, méghogy a németek nem tudnak bulizni… Na mindegy, hordószámra ment a sör fiúknál, lànyoknál. És fogalmam sincs hogy, hogy nem, elkezdtem egy német csajjal smárolni, meg dumáltunk utána (akkor még alig gagyogtam németül, de a sör csodákra képes), aztán a vége az lett, hogy az éjszaka közepén a közeli házukba felmentünk, ahol a szülei is épp aludtak, és megdugtam a csajt. Akkor ez full természetesnek tűnt, utólag nagyon fura. Bevallom őszintén még a keresztnevét se tudom megmondani. Nem jellemző ez rám, de nagyon fura, ugyanakkor kellemes élmény.
10/13 anonim 

válasza:

Fürdőben úgy dugni, hogy a német turisták közvetlenül a csajom mellett ültek. Nem tudom levették-e, hogy mi folyik a sötét víz alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!