Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek számít a pénisz méret?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek számít a pénisz méret? Valóban releváns manapság is kinek mekkora? Azt hinné az ember, hogy ez egy régi hóbort volt, és azóta fejlődött annyit a világ, hogy kikopjanak az ilyen értelmetlenségek...

Figyelt kérdés

2023. júl. 26. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%

"Gyakran hallom a férfiakat erről beszélgetni, és nem tudom elhinni, hogy ez ennyire számít náluk."

Ezzel nem válaszoltad meg a kérdést. Miért tartod értelmetlennek, ha valakinek számít?

2023. júl. 27. 00:37
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Èn fèrfikènt azt mondom, hogy számít. Valjuk be... Ha nem szàmítana, akkor 4/2 es farokkal is lehet kielègíteni... Ès itt arra cèlzok, hogy farokkal kielègíteni... Persze meg lehet oldani az orgazmust, kèz nyelv stb módszerrel. De az igazi, amikor a csaj a faroktól megy a csúcsra. Az hogy ehhez elèg e 14 cm es vagy kell a 18-20 centimèteres, az egy másik kèrdès. De jó ha van, többet lehet vele kezdeni, látványosabb. Persze, ha nem tudod használni, lehet rossz a szex, ha nekifutásból tövig bevered a csajnak a 20 centit az inkább a fájdalomtól sikít, nem a gyönyörtől.

A màsik fejben dől el... Menyi kèrdès van kiírva, hogy jaj ezzel meg azzal a mèrettel milyen a szex, lefekszel e ilyen emberrel stb. Ezektől csajok mit vártok? Ezek ott álnak előtetek, ès ezen fog kattogni... Vajon jó lesz? Èlvezni fogja? Kinevet? Ha kicsi a farka az embernek, akkor lesz jó a szex, ha fejben rendben van, van önbizalma. Nagy farokkal meg igen ritka az önbizalom hiány.....

2023. júl. 27. 06:40
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem a farka fogja eldönteni hogy kibe leszek szerelmes.De!Mivel a szerelmemnek közel 20 cm,és amit eddig nem éltem át kisebbel,azt vele viszont igen(hüvelyi orgazmus stb..)szval utána nehéz lenne kisebbre váltani,mert nekem ez jön be pedig szűk vagyok,de pont ezért èlvezem ha nagy.
2023. júl. 27. 07:51
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Részben számít a méret, de ha nem tudja használni akkor teljesen mindegy mekkora
2023. júl. 27. 08:22
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Nekem szép vastag, mindenki megörült neki, amikor meglátta
2023. júl. 27. 17:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha számodra irreleváns a kérdés, "hóbortnak és értelmetlenségnek" tartod, akkor miért foglalkozol mégis a kérdéssel, és főként: miért terhelsz másokat ilyen (számodra) "irreleváns" topiccal?🤔🙃
2023. júl. 30. 06:11
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Innentől kezdve persze, hogy érdekli a méret a férfiakat. Miért? Mert a nőknek fontos, nagyobbal jobban élvezik. Rengeteg férfit aláznak meg a mérete miatt. Sose vetkőznék le nő előtt merev pénisszel.
2023. szept. 23. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Volt csajom néha célzott rá, hogy kipróbálná egy nagyobbal. Megleptem egy 20 centis dildoval, lássuk mi lesz! 16 centinél felkoppant és nagyobb fájdalmat okozott, mint amit én tudtam jobb napjaimon. Igazán kényelmes 10-12 cm között volt, le is mondott róla, kidobta.
2024. jan. 16. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!