Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha jóval többször akarom a szexet mint a párom?
Az a gond, hogy nem elég már a maszturbálás sem, mert a rengeteg sem pótolja a szexet, de megcsalni nem akarom a párom. Viszont ameddig ő 2-3 naponta szeretné, addig én több mint napi annyiszor sajnos.
Tényleg nagyon megköszönném ha tudnátok bármilyen tanácsot adni, úgy érzem ez patthelyzet.
L/24

Igen, sajnos beszéltem vele a dologról. Nagyon sokszor próbáltam hatni rá. Másfél éve vagyunk együtt, eleinte naponta volt. Aztán most már mindig nekem kell kezdeményezi, ha akadok valamit. És persze hogy akarok nyilván.
Vannak különböző "játékaim" mivel sűrűn volt probléma hogy én vagyok aki mindig többször akarja a lényeget egy kapcsolatban.
Sőt felajánlottam neki a 3ast is. Persze a férfiaknak kedvező módra gondoltam. Az sem tetszett.
De ő is csak 2-3 naponta szeretne valamit.
Az a baj hogy megcsalni egyáltalán nem szeretném, de már a falat lekaparnám legszívesebben. :(

Ha ő nem akar változtatni, akkor nem lesz változás. Ha eltérőek a szexuális igények, akkor mindig az a fél szenved, aki többre vágyik. Aki beéri kevesebbel, az nem érzi a hiányt, de a másik folyamatos frusztrációban él.
Olyan, mintha mondjuk az egyik megéhezne délben, a másik meg úgy van vele, hogy ráér majd vacsorázni. Aki már éhes, az folyamatosan érzi az éhséget és szenved tőle, de a másik fél ebből semmit nem érez.
Ilyenkor a kisebb igényűnek "illik" alkalmazkodni, mert - az éhség példánál maradva - evés közben jön meg az étvágy. Ha már valaki belekezd a szexbe, akkor jön hozzá a libidó is (jó esetben). Ha nem, akkor már tényleg komoly baj van. Nyilván lehet párszor nemet mondani, van olyan, hogy az ember tényleg a háta közepére nem kívánja a szexet, de amikor csak simán nincs hozzá hangulata, akkor azért meg lehetne hozni, ha amúgy nyitott rá. De ha nem is nyitott, akkor tényleg megette a fene az egészet. Akkor elvárja, hogy a másik szenvedjen a hiánytól, mert neki nincs kedve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!