Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyerek mellett hogy lehet a szexuális életet feldobni?
Kisfiunk 1 éves múlt, mostanában a férjemmel heti 1-2 alkalom szex van mellette. Nem a mennyiséggel van a baj, hanem a minőséggel. A kisfiunk 9 után már alszik, ezzel nincs gond, de mindig bennünk van hátha megébred, így csak egy gyors menetre futja. Ami néha jó, de sokszor már nagyon hiányzik egy hosszú, szenvedélyes, egész estés szex. Arról ne is beszéljünk, hogy felvenni egy szexi fehérneműt vagy elővenni egy szextársast. Úgy érzem kezd eléggé ellaposodni a szexuális életünk.
Lehet ez ellen tenni kisgyerek mellett? Vagy marad akkorra a "romantika", amikor majd a gyerkőc a mamájánál alszik? Ti hogy dobjátok fel a szexuális életeteket?

Ne görcsölj azon, hogy felébred, mert akkor tuti felébred. Hülye tanács de tényleg így van.
Mióta nem azon görcsölök, hogy hjaj nehogy felébredjen, még egy a maga nemében rövidebb, de egy átlagos szexeléshez képest hosszabb bdsm szeánszot is betudtunk iktatni a férjemmel.
Ha meg felébred, hát felébred.

Hát nem tudom. Nálunk 1 és 3 éves gyerekek vannak, de soha nem aggódtam ezen.
Külön szoba, amihez ragaszkodtam, mert 1 légtérbe nem menne velük.
Elaludtak, mehet a menet. A nagy nem kel fel. A kicsi volt, hogy kelt. Magamra kaptam a köntösöm, visszaaltattam azt folytattuk ahol abbahagytuk.
Nekem ami egyedül változott, az a hangerő. Én szerettem hangosan élvezni, elélvezni. Amióta gyerekek vannak, visszavettem belőle.

Minket soha nem zavartak a gyerekek.
Mikor nagyobbak lettek, akkor volt egy kis gond a lányokkal. 8-9 évesen már nagyon is kiváncsiak voltak, s volt, hogy beosontak közönségnek. Ez is csak úgy derűlt ki, hogy véletlen hapcizott az egyik. Mi ott áltunk riadtan, hogy ezmiez, amott meg két csupasz kislány lángvörös fejjel… pici szídás után eliszkoltak, azt két napig hozzánk se szóltak.
Az, hogy ez mióta ment, nem tudtuk meg, de nem isakartuk fírtatni. Szerintem hónapokig ment a dolog.
Ezután vagy leáltak vagy ügyesebbek lettek. Most 30 évesek és persze nem emlékeznek semmire, de arra igen, hogy 7 évesen milyen ruha volt a babájukon. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!