Anyukák, akik a 3. babájukat várjátok, milyen a mostani terhességetek? Nehéz a 2 gyerkőc mellett?
Mostanában valahogy mindenkitől (aki nyilván támadni akarja a 3-4 gyerekeseket) azt olvastam, hogy "csak a CSOK meg a támogatások miatt vállalnak 3 gyereket, utána meg siránkoznak, hogy nincs türelmük a gyerekekhez"...
Jaj, az ilyeneket annyira nem bírom elviselni 😅
Hogy érzitek magatokat?
3.at várom, igaz nekem az első már 15 éves, így nem olyan,mintha 2 pici mellé jönne a 3. A kisfiam 2,5 éves, ő kis örökmozgó. Most vagyok 25 hetes, eddig minden megy szépen, semmi panaszom nincs, ugyanúgy élünk, mint eddig, csak egyre nagyobb a hasam. Ja és nincs Csok-unk. De babavárót a második gyerek idejében vettünk fel, abból most elengedtek. Eleve 3 gyerek volt a terv, sőt én még negyediket is szívesen vállalnék, de sajnos anyagilag már nem tudnánk felelősen felnevelni, és a 3. császárra készülök, nem mernék negyediket bevállani. Így marad a 3 gyerek.
Egyelőre nagyon jól érzem magam, semmiben nem hátráltat a terhesség.
Sziasztok! Én a 5. babócánkkal vagyok várandós. Nem. Nem a CSOK miatt vállaltuk őket. 🙂
Egyelőre jól bírom, bírjuk. De még szinte most kezdtem a 2. trimesztert. A vége biztosan sokkal nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!