Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, akik a 3. babájukat...

Anyukák, akik a 3. babájukat várjátok, milyen a mostani terhességetek? Nehéz a 2 gyerkőc mellett?

Figyelt kérdés

Mostanában valahogy mindenkitől (aki nyilván támadni akarja a 3-4 gyerekeseket) azt olvastam, hogy "csak a CSOK meg a támogatások miatt vállalnak 3 gyereket, utána meg siránkoznak, hogy nincs türelmük a gyerekekhez"...

Jaj, az ilyeneket annyira nem bírom elviselni 😅

Hogy érzitek magatokat?

2023. ápr. 9. 22:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Babátokat*
2023. ápr. 9. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:

3.at várom, igaz nekem az első már 15 éves, így nem olyan,mintha 2 pici mellé jönne a 3. A kisfiam 2,5 éves, ő kis örökmozgó. Most vagyok 25 hetes, eddig minden megy szépen, semmi panaszom nincs, ugyanúgy élünk, mint eddig, csak egyre nagyobb a hasam. Ja és nincs Csok-unk. De babavárót a második gyerek idejében vettünk fel, abból most elengedtek. Eleve 3 gyerek volt a terv, sőt én még negyediket is szívesen vállalnék, de sajnos anyagilag már nem tudnánk felelősen felnevelni, és a 3. császárra készülök, nem mernék negyediket bevállani. Így marad a 3 gyerek.

Egyelőre nagyon jól érzem magam, semmiben nem hátráltat a terhesség.

2023. ápr. 9. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Az én 3.gyermekem másfél éves, azért remélem nem baj, hogy írok. Külföldön élünk, szóval a Csok-os megjegyzések szerencsére elkerültek. Helyette volt a "HÚ, ti aztán bátrak vagytok! 3 gyerek??! Az igen!" volt... Mi nem terveztük a 3-kat,de megtartottuk. Szóval nekem a lelki része volt nehéz, mert 38 évesen már nagyon nem akartam mindent elölről kezdeni.Fizikailag pedig nem a 2 meglévő miatt volt megterhelő, mert ők most 10 és majdnem 8 évesek,hanem mert most nem voltam olyan szerencsés, mint az előző kettőnél (vérzések, kórház, derékfájás, szülés után végbél előreesés, kinyúlt bőr a hason, aranyér stb. szóval sok minden összejött) De én a koromra fogom 😀. VISZONT ami pozitív volt, hogy az első fájástól számítva 2 óra múlva meglett a pici. Minden jót nektek!!
2023. ápr. 9. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én a 5. babócánkkal vagyok várandós. Nem. Nem a CSOK miatt vállaltuk őket. 🙂

Egyelőre jól bírom, bírjuk. De még szinte most kezdtem a 2. trimesztert. A vége biztosan sokkal nehezebb lesz.

2023. ápr. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!