Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztalsz, ciki a szőrös intim öltözőben?
Figyelt kérdés
Régebben volt ilyen kérdés. De napjainkban mi a helyzet?
Aki szőrös hogy látja, jobban megnézik emiatt?
Aki nem, annak feltűnik, ha valaki szőrös?
Ciki még szőrösnek lenni?
2023. júl. 16. 10:10
21/25 anonim 

válasza:

20.
Amtől hosszú nem ápolatlan.
A hosszú haj sem az.
22/25 anonim 

válasza:

Lányként azt tapasztalom,hogy megnéznek,mivel a többségnek csupasz,esetleg rövid,fazonos. Nem tudom ők mit gondolnak róla,viszont én nem szégyellem,nem érzem cikinek,ha szőrös vagyok.
23/25 anonim 

válasza:

Gyógyuszásra járok többieknek csupaszra van szedve. Volt, hogy furán néztek de nem foglalkoztam velük. L
24/25 anonim 

válasza:

Utálom ha a férfi meztelen csiga,kéz/láb/mellkas igenis legyen kicsit szőrös.Intim viszont guszta,ha csupasz.
25/25 anonim 

válasza:

Én szőrösen viselem,viszont amikor nyári táborba mentem,előtte leborotváltam.Jól tettem,mert mindenkinek le volt szedve,szóval ebből kiindulva ciki lett volna,én viszont sosem tartanám cikinek,ha valaki nincs leszőrtelenítve.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!