Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tapasztalsz, ciki a szőrös intim öltözőben?
Figyelt kérdés
Régebben volt ilyen kérdés. De napjainkban mi a helyzet?
Aki szőrös hogy látja, jobban megnézik emiatt?
Aki nem, annak feltűnik, ha valaki szőrös?
Ciki még szőrösnek lenni?
2023. júl. 16. 10:10
11/25 anonim 

válasza:

Mifelénk sem a szőrös, sem a csupasz nem ciki, viszont bámulni és megjegyzéseket tenni az nagyon gáz.
12/25 anonim 

válasza:

Sok tizen és huszonéves férfinek szőrös
13/25 anonim 

válasza:

Nem ciki. Az öltözőben nem nézik meg. Jóformán senkit nem érdekel. Edzés után mindenki magával van elfoglalva. Zuhanyzik, felöltözik, elköszön és elmegy.
14/25 anonim 

válasza:

Nekem szokott szőrös lenni,úgy látom jobban megnéznek a zuhanyzóban,de cikinek nem gondolnám.L
15/25 anonim 

válasza:

Az igazán ciki, ha nem vagy képes önmagadat adni és trendi akarsz lenni egy kreált, mesterségesen bonyolulttá tett világban, miközben az élet valójában egyszerű. Aki görcsösen meg akar felelni, azt a stressz emészti fel!
16/25 anonim 

válasza:

Olyan nem lehet h azért csupasz sok hölgynek lánynak a nunija mert a közös zuhanyzoba cikinek találja h neki neki szoros vagy fazon ?!
17/25 anonim 

válasza:

Szerintem nem ciki!
Mindenki olyan legyen "odalent", ahogy neki a legjobban tetszik!
Hangsúlyozom! Saját magának! És ne másoknak akarjon megfelelni, ha ő úgy nem érzi jól magát!
Én borotválom, de soha nem cikiznék senkit, mert neki szőrös!
18/25 anonim 

válasza:

nekem elég brutál szőrös ott alul és észreveszem ha nézegetnek. Már nem zavar F vagyok
19/25 anonim 

válasza:

16
Dehogynem, van olyan. Én is ismerek olyan csajt aki ezért borotválta le pedig nem is az a visszahuzodó típus.
20/25 anonim 

válasza:

Szerintem az apolatlan, hosszu szor ciki. Egy idoben inkabb a full csupasz volt divat viszont most inkabb a rovidre vagottat latom a fiataloknal. En is ugy hordom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!