Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tapasztalsz, ciki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tapasztalsz, ciki a szőrös intim öltözőben?

Figyelt kérdés

Régebben volt ilyen kérdés. De napjainkban mi a helyzet?

Aki szőrös hogy látja, jobban megnézik emiatt?

Aki nem, annak feltűnik, ha valaki szőrös?

Ciki még szőrösnek lenni?

2023. júl. 16. 10:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
49%
Milyen az az intim öltöző? Egyébként meg az emberek többsége hetero, ezért nem szokták egymásét nézegetni.
2023. júl. 16. 10:16
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem ciki. Én is szoktam szőrösen hagy és nem bambultak még eddig. (L)
2023. júl. 16. 10:25
 3/25 anonim ***** válasza:
66%

Nem ciki sehol sem.

Bár nekem jobban tetszik csupaszon, mégsem fog befolyásolni semmit sem ha együtt vagyunk.

2023. júl. 16. 10:45
 4/25 anonim ***** válasza:
29%
Mindkét nemnél egyértelműen ciki.
2023. júl. 16. 10:55
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki sem a szőrös, sem a csupasz. Én láttam már mindegyik verziót öltözőben-zuhanyzóban-szaunában, de senkinek nem szólnak be hogy niért ilyen vagy olyan. Az néz ki hülyén férfiaknál amikor szőrös a lába meg a hasa, de a fanszőre meg csupasz. Inkább legyen akkor trimmelt. De ha szőrteleníti a hasát meg kicsit a lábát akkor az is jól tud állni.

21/f

2023. júl. 16. 10:55
 6/25 anonim ***** válasza:
60%
#5 Hetero férfi nem szőrteleníti a lábát.
2023. júl. 16. 10:56
 7/25 anonim ***** válasza:
30%
6: azt te csak hiszed!
2023. júl. 16. 10:58
 8/25 anonim ***** válasza:
40%
Fiatal férfiként nekem természetesre van hagyva, sosem zavartattam magam emiatt, és nem is hiszem, hogy aki látott, ezért megvetően nézett volna. Amit én látok, hogy nagyon sokan borotválják, de nem ritka az sem, akinek megvan hagyva. Egyébként is lejárt ez a szőrtelenítés mánia, lassan megint kezd divatba jönni a szőrösség, még a nőknél is, csak ott lassabb a trend.
2023. júl. 16. 11:01
 9/25 anonim ***** válasza:
Fazon a legjobb
2023. júl. 16. 11:54
 10/25 anonim ***** válasza:
28%
#6 tényleg csak hiszed. Ez ilyen hiedelem csak. Van nem egy ismerősöm full heterók és szőrtelenítik a lábukat.
2023. júl. 16. 11:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!