Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeméremdombon borotválkozás - mit rontottam el, hogyan kellett volna csinálni? Nem szoktam borotválkozni. Lent több.
Figyelt kérdés
Szóval elég szőrtelen a testem, de az intim tájékon van valamennyi szőr.
Először levágtam ollóval, aztán borotváltam. Így jónak tűnt, de később észrevettem néhány kis rövid szőrt, ezért újra elővettem a borotvát és végighúztam párszor.
És akkor a szőr irányával ellentétes irányba is húztam.
És pici sebek lettek.
Csak néhány és pici, de most pont nem kellett volna...
Értitek... Készültem valamire...
Szóval mit csináltam rosszul?
2023. júl. 14. 01:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!