Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeméremdombon borotválkozás - mit rontottam el, hogyan kellett volna csinálni? Nem szoktam borotválkozni. Lent több.
Szóval elég szőrtelen a testem, de az intim tájékon van valamennyi szőr.
Először levágtam ollóval, aztán borotváltam. Így jónak tűnt, de később észrevettem néhány kis rövid szőrt, ezért újra elővettem a borotvát és végighúztam párszor.
És akkor a szőr irányával ellentétes irányba is húztam.
És pici sebek lettek.
Csak néhány és pici, de most pont nem kellett volna...
Értitek... Készültem valamire...
Szóval mit csináltam rosszul?

Nagyjából semmit, de amíg nincs meg a rutinod és nem szokik hozzá a bőröd a borotváláshoz addig meg fogod itt-ott magad vágni. Most csináltad először, majd belejössz.
Előtte nem árt felpuhítani a bőrt sensitive géllel/habbal, utána ugyancsak sensitíve balzsam, majd 4-6 óra múlva hintőpor.

De nem is lesz "babaposi" a terület.

Egyrészt kellene minimum sensitiv borotvahabot hasznalni
Masreszt szorrel ellentetes iranyba simabb de nagyon serul a borfelszin
Harmadreszt csak egyszer szabad

Igazán köszönöm a sok segítséget!
Régebben sokszor szőrtelenítettem epilátorral (van is nekem), többször gyantáztam is, de sajnos tegnap nem volt nálam az epilátor, a gyantát pedig már teljesen hanyagolom.
Maradt a borotva. Amúgy nagyon selymes lett, azt meg kell hagyni.
Remélem, hogy a pici sebek hamar meggyógyulnak.
Köszi a tanácsokat! 🌺
Így legközelebb már nem rontom el. 🙂
(A privátban jött rengeteg üzenetre nem fogok reagálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!