Hogyan tudnám teljesen csupaszra leszedni a szőrt a nemiszervemnél?
Figyelt kérdés
Több barátnőm is mondta, hogy nekik is mondhatni "borostás" marad a szeméremdombjuk miután leborotválták. Nekem is hasonló a helyzet és még ki is pattogzik, szóval nem egy szép látvány. Ti tudtok valami trükköt/praktikát/megoldást erre?2021. márc. 23. 14:26
1/10 anonim válasza:
Én a gyantázásra tenném a voksomat, de Youtubon találhatsz praktikákat, ha beírod, hogy how to avoid strawberry skin.
2/10 Metionin válasza:
Elméletileg gyanta, gyakorlatilag nekem nem jött be pedig többfélét próbáltam. Mind leszedte a bőrt, a szőr meg ott maradt és hetekig gyógyult.
Szőrtelenítő krém tudja még leszedni teljesen simára de ugyanolyan gyorsan nő vissza mint a borotvánál.
3/10 anonim válasza:
Nekem teljesen bevált a borotva, viszont minőségi biztonsági borotvát használok, az olcsók nekem is csak szétcseszték a bőröm. Utána aloe vera kenőcs, és nem pattogok ki.
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj ha borostás 😋
7/10 anonim válasza:
Ja, nem baj, csak szúr és viszket, igazán kellemes úgy élni. :D
9/10 anonim válasza:
Ha teljesen leborotválod, akkor is viszket és egy két napon belül szúr is 😉
10/10 anonim válasza:
Nem viszket mikor leborotválom. Pár nappal később igen, mikor borostás - pontosan emiatt reagáltam azzal, hogy leírtam, hogy ha borostás akkor szúr. Nem egészen értelek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!