Szerintetek ciki ha a női nemiszervem picit nagyocska husis és púposabb?
Figyelt kérdés
Jó tudom kicsit furcsa kérdés de kezdem szégyellni, hogy olyan púpos maga a szeméremdomb vagy hogy magyarázzam és volt egy pasim aki ezzel cukkolt és sosem tudtam,hogy mert bejött neki vagy, mert csúnyácska??(képet nem küldök)#alak #nőo nemiszerv
2017. júl. 24. 20:37
2/6 anonim válasza:
Nekem is olyan, szerintem semmi baj vele :)
3/6 anonim válasza:
Nem ciki, ilyen és kész. A leírás alapján ugyan nem tudom, milyen, de nem tűnik vészesnek.
Ha a fiúdnak nem tetszik, szerintem ez az ő vesztesége, tuti sokan vannak, akik nem kötnének bele :)
De ha nem tudod, hogy bejön neki vagy ellenkezőleg, miért nem kérdezed meg? Párkapcsolatban alap a kommunikáció, mégis sokan elhanyagolják, ami sok problémát okozhat.
4/6 anonim válasza:
"Mennyire gáz, ha" és "ciki, ha" kezdetű kérdések teljesen értelmetlenek, mert mindegyik azt sejteti, hogy mások megitélése alapján akarsz kiigazodni... teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak.
5/6 anonim válasza:
Hogy érted azt,hogy púpos? Duci vagy amúgy? A legtöbb embernek kb az "átlag" jőn be. De mindenki megtalálja a párját, akinek bejön a speciális adottság. Hány éves vagy?
6/6 Faklyahhh válasza:
Na szal. Hidd el ezt a pasik imádják. Homlokos punci a legszebb. A másik meg, először legyél rendben önmagaddal és a világ is rendbe kerül veled. Ne másoknak akkrj megfelelni. Ne azt nézd ki-mit mondd; tégy ugy ahogy neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!